Fotbal intern

Gigi Becali i-a răspuns lui Mircea Rednic. “Ce bine îmi pare că ai luat țeapă!”

18.02.2019 | 12:31
Gigi Becali ia raspuns lui Mircea Rednic Ce bine imi pare ca ai luat teapa

După ce Dinamo a fost învinsă pe teren propriu de FC Botoșani, scor 1-2, și a ratat orice șansă de a se califica în play-off-ul Ligii 1 Betano, Mircea Rednic a trimis săgeți către FCSB, iar răspunsul lui Gigi Becali nu s-a lăsat așteptat.

Mircea Rednic a cedat nervos la conferința de presă susținută la finalul meciului cu FC Botoșani din etapa 24, iar antrenorul lui Dinamo a lăsat să se înțeleagă că play-off-ul se va juca “în familie”, iar trio-ul vizat de el este format din FCSB, Astra Giurgiu și FC Botoșani.

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Mircea Rednic

Gigi Becali s-a amuzat pe seama lui Mircea Rednic și i-a făcut o declarație specială după ce Dinamo a ratat un loc de play-off și în sezonul actual. „Și eu îi cânt lui Rednic: ‘Ce bine îmi pare că ai luat țeapă’. Nici în vise nu se putea ca Dinamo să se califice. Și dacă băteau tot, nu se puteau califica. Ar fi ajuns la 37 de puncte și veți vedea că în play-off nu se vor califica echipe cu 37 de puncte.

Dacă eu voiam să am meciuri câștigate ușor, atunci eram campion anul trecut. Nu vreau să dau detalii. Mi s-a propus să fiu campion 100%, dar nu am acceptat. AM zis că trebuie să merit pe teren ca să fiu campion. Dacă vine Iași sau Botoșani să îmi dea meciul, eu nu o să accept. Singura echipă care ne-ar fi putut pune probleme ar fi fost Dinamo sau jucătorii rapidiști care joacă la echipe din play-off. S-a întâmplat în trecut ca să dea două autogoluri pentru a o încurca pe Steaua”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Pe cine vrea Gigi Becali în play-off-ul Ligii 1 Betano

„Eu îl play-off în vreau pe Gică Hagi. Vreau Viitorul, pentru că e Gică acolo și ar fi foarte supărat dacă nu se califică. Și pe Astra o vreau. Cred că va fi pe locul 4. Pe lângă FCSB, CFR și Craiova, Astra joacă cel mai frumos fotbal. Nu o vreau pe Sepsi în play-off, dar nu știu dacă se poate. Dar dacă o bate Viitorul pe Sepsi, poate nu se califică”, a adăugat patronul FCSB.

După 24 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019, Dinamo București a adunat 28 de puncte și se află pe locul 11. Elevii lui Mircea Rednic au bifat 7 victorii, 7 remize și 9 înfrângeri în 24 de etape.