Fotbal intern

Gigi Becali i-a scăzut prețul lui Iulian Cristea: ”Pentru ce să mai dau bani?”

12.02.2019 | 08:35
Gigi Becali ia scazut pretul lui Iulian Cristea Pentru ce sa mai dau bani

Finanțatorul Gigi Becali i-a scăzut prețul fundașului central Iulian Cristea, după prestația elevilor lui Mihai Teja în meciul FCSB – Hermannstadt 3-1 din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano. Omul de afaceri a declarat că este interesat să-l aducă pe fundașul de la Gaz Metan Mediaș în acest moment, dar oferta a scăzut la 100.000 de euro.

La finalul întâlnirii pe care FCSB a terminat-o la egalitate cu Dunărea Călărași, scor 1-1, Gigi Becali anunța că este dispus să plătească 150.000 de euro pentru aducerea imediată a lui Iulian Cristea, jucător care a intrat în ultimele șase luni de contract și și-a dat acceptul de a veni la vicecampioana României din vară. Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu, a confirmat dorința finanțatorului vicecampioanei de a-l transfera pe jucător, dar a precizat ca sunt șanse mici ca mutarea să se facă până la vară.

Iulian Cristea se bucură după un gol marcat în meciul Gaz Metan Mediaș - U Craiova
Iulian Cristea se bucură după un gol marcat în meciul Gaz Metan Mediaș – U Craiova

Gigi Becali i-a scăzut prețul lui Iulian Cristea: ”Acum dau 100.000 de euro”

Mulțumit de evoluțiile fundașilor centrali Mihai Bălașa și Lucian Filip în partida cu Hermannstadt, Gigi Becali i-a scăzut prețul lui Iulian Cristea și a precizat că nu dă mai mult de 100.000 de euro. “Nu mai avem ce să transferăm. Noi aveam 6 jucători rezerve și 3-4 jucători de bază care erau în tribună. Aș vrea Cristea, dar să vedem. Acum nu mai dau 150.000 de euro pe Iulian Cristea, dau 100.000. Noi avem fundași centrali. Filip zici că e Sergio Ramos. Iese frumos cu mingea la picior”,  a afirmat omul de afaceri.

La începutul anului, Iulian Cristea a venit la Palat și a negociat transferul din vară la FCSB. Dacă ”roș-albaștrii” nu vor ajunge la o înțelegere cu oficialii clubului Gaz Metan Mediaș pentru transferul jucătorului încă din acest sezon, fundașul central va ajunge sub comanda antrenorului Mihai Teja din vară.