Sport

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrei Cordea: ”Toată spuma și crema fotbalului e adunată la mine”

Andrei Cordea are un start lansat după transferul la FCSB, iar finanțatorul Gigi Becali i-a și stabilit prețul de transfer.
26.07.2021 | 12:06
Gigi Becali ia stabilit pretul lui Andrei Cordea Toata spuma si crema fotbalului e adunata la mine
Andrei Cordea are un start lansat după transferul la FCSB, iar finanțatorul Gigi Becali i-a și stabilit prețul de transfer. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul mijlocaşul ofensiv al Academicii Clinceni a fost luat gratis de vicecampioana României, deşi mai avea doi ani de contract cu echipa ilfoveană.

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” este extrem de încântat de prestațiile fotbalistului de 22 de ani și a anunțat că acesta nu mai pot fi scos din echipa de start.

ADVERTISEMENT

Ce preț de transfer i-a făcut Gigi Becali lui Andrei Cordea

Andrei Cordea a avut o nouă prestație de vis în derby-ul cu Universitatea Craiova, reușind un gol și două pase decisive, iar Gigi Becali a anunțat prețul pentru care acesta poate pleca în viitor.

”Dumiter mi-a plăcut cum a jucat fără minge, dar eu cred că va crește și are perpectivă. Ondrasek, asta vreau de la un atacant, să returneze mingea cum a făcut aseară. Pe mine mă enervează la un atacant când returnează mingea la adversar.

ADVERTISEMENT

Șerban nu-l va mai schimba nimeni din fundaș stânga. Bine, când jucăm din trei în trei zile vor juca toți. Cordea la 25 de ani iau 25 de milioane pe el. Toată spuma și crema fotbalului e adunată la mine, mă refer la 21-22 de ani. Și atunci ei ce să vândă, l-au vândut pe Cicâldău. Nu poți să-l compari pe Man cu Cicâldău”, a declarat Becali la Pro X.

Becali anunță hegemonia ”roș-albastră”

Imediat după victoria cu Universitatea Craiova, finanțatorul FCSB a anunțat că este convins că investițiile pe care le-a făcut în ultimii ani încep să dea roade și este de părere că formația sa nu va mai putea fi oprită în întrecerea internă.

ADVERTISEMENT

”De multă vreme nu am mai văzut un meci așa de bun. Eu v-am spus, că mă dau mare acum, am fost mulțumit și de meciul cu Botoșani. Eu am văzut că avem viteză de joc.

Eu zic că echipa asta nu mai poate fi învinsă, e foarte puternică. Nu dăm nicio șansă adversarilor, când e mingea la noi suntem ucigători. Cu CFR se va întâmpla și mai grav, o să vedeți”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Paulo Vinicius vine la FCSB

Chiar dacă jocul celor de la FCSB a fost unul încântător, Gigi Becali mai face un transfer. Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că fundașul brazilian Paulo Vinicius va evolua sub comanda lui Dinu Todoran, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

Jucătorul brazilian va semna un contract pe un an și va avea un salariu de 15.000 de euro, cu 5.000 mai puțin decât a câștigat în sezonul precedent la CFR Cluj.

FANATIK a aflat că cele două părți au ajuns la o înțelegere în proporție de 90%, mai fiind de stabilit doar anumite detalii legate de clauzele din contract, dar sunt șanse foarte mari ca Paulo Vinicius să îmbrace tricoul vicecampioanei României.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,87 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT