Fotbal intern

Gigi Becali i-a sunat pe jucătorii de la FCSB. Ce i-au spus Tănase și Coman. “Nu ai cum să ne mai critici!”

13.02.2019 | 19:08
Gigi Becali ia sunat pe jucatorii de la FCSB Ce iau spus Tanase si Coman Nu ai cum sa ne mai critici

Gigi Becali a dezvăluit că a pus mâna pe telefon și i-a sunat pe jucătorii de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a ținut să discute cu Florinel Coman și Florin Tănase în legătură cu modul în care se simt de când a venit Mihai Teja pe banca tehnică a vicecampioanei României.

Florinel Coman a fost integralist în partidele jucate de FCSB cu Dunărea Călărași și Hermannstadt, iar Gigi Becali l-a lăudat. Mai mult, latifundiarul din Pipera a dezvăluit și ce a discutat cu “Mbappe de România”. “E atât de bun încât ei nu au avut până acum un așa antrenor. Dacă eu vă spun acum ce vorbesc eu cu jucătorii. Cum poți tu, Florinele, să driblezi acum? Mă simt în stare, pentru că fac două ore de antrenament. Înainte făceam o oră. Nu mă supăr dacă stau trei ore la antrenament, că învăț fotbal acum. Învață fotbal. Mi-a spus Teja că există calitate. Acum mă simt puternic, pot să driblez. Până acum mă sufocam. Nu pot să-ți spun de ce mă sufocam”, a explicat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și i-a sunat pe jucătorii de la FCSB

Gigi Becali a comentat și în legătură cu Florin Tănase și susține că atacantul care a trecut și pe la FC Viitorul Constanța i-a transmis că există diferențe între antrenamentele făcute cu Mihai Teja și cele cu Nicolae Dică. “L-am sunat pe Tănase și i-am spus ”vezi cum vă laud când jucați?”. Nu ai cum să ne mai critici. Noi acum jucăm pentru că putem. E mișcare. Așa mi-a zis Tănase”, a spus Becali.

Florin Tănase în timpul unui meci jucat de FCSB contra lui U Craiova

FCSB a adunat 44 de puncte din cele 23 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 și se află la 3 puncte în spatele liderului CFR Cluj. De când Mihai Teja a ajuns pe banca tehnică a roș-albaștrilor, vicecampioana României a remizat cu Dunărea Călărași, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, și a învins-o pe Hermannstadt, scor 3-0.