Fotbal intern

Gigi Becali i-a tăiat salariul și lui Helmuth Duckadam: „Pe mine chiar m-a afectat, la câte probleme de sănătate am”

10.04.2020 | 21:49
Gigi Becali ia taiat salariul si lui Helmuth Duckadam Pe mine chiar ma afectat la cate probleme de sanatate am
ADVERTISEMENT

Nu doar jucătorii FCSB-ului au suferit micșorări salariale, ci și Helmuth Duckadam, care a recunoscut că a fost afectat de decizia luată de Gigi Becali, conform prosport.ro.

Gigi Becali i-a micșorat salariul lui Helmuth Duckadam

Gigi Becali a micșorat salariile tuturor angajaților de la FCSB, inclusiv lui Helmuth Duckadam, care a recunoscut că a fost afectat de decizie: „”Mie mi-a micşorat cu mai mult de 50 la sută salariul.

ADVERTISEMENT

Pe mine chiar m-a afectat, pentru că, la câte probleme de sănătate am, chiar mă ajuta. Dar e ok, nu e nicio problemă”.

„Talpan nu m-a sunat de ziua mea!”

La împlinirea vârstei de 61 de ani, ”eroul de la Sevilla” a dezvăluit că este primul an când Florin Talpan nu l-a sunat: „Talpan nu mi-a transmis felicitări de ziua mea. Îmi dă mesaj în fiecare an. Cred că e supărat pe mine”.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să fac precizarea asta pentru că în fiecare an îmi dă mesaj, nu mă sună, dar mă felicită prin SMS”, a mai spus Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam nu crede că proiectul CSA Steaua este unul bun, ba mai mul consideră că este un eșec și îi avertizează pe fanii din  Peluza Sud SteauaEste tragic tot ceea ce se întâmplă acum.

ADVERTISEMENT

Eu văd mari probleme chiar și la echipele din Liga 1 deoarece jumătate dintre acestea trăiesc din drepturile de televiziune, iar după criza asta eu nu văd cum se vor mai face rost de bani, dacă sponsorii se vor retrage sau patronii nu vor mai face investiții. La Liga 2 și Liga 3 o să fie jale, iar la Liga 4 o să fie un dezastru total”.

„Voi credeți că Aramata o să se mai gândească după această criză să susțină CSA-ul?

Mă refer la echipa lor de fotbal? Vor putea să își facă echipă doar așa cu puști, dar să mai susțină salarii la echipa de seniori, nu o să mai vedeți. Și sponsorii de pe acolo se vor retrage, iar de patron nici nu se pune problema să apară”, a mai spus „eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT