Fotbal international

Gigi Becali i-a transmis lui Cosmin Contra ce jucători nu trebuie să lipsească în România – Suedia: “Coman, Mitriţă, Nistor, Puşcaş şi Băluţă”

12.11.2019 | 12:17
Gigi Becali i-a transmis lui Cosmin Contra ce jucători nu trebuie să lipsească în România - Suedia:
Gigi Becali i-a transmis lui Cosmin Contra ce jucătorii nu trebuie să lipsească în România - Suedia
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a prefaţat meciul România – Suedia şi i-a transmis lui Cosmin Contra ce jucători nu trebuie să lipsească din primul “11”. Patronul FCSB s-a arătat din nou nemulţumit de faptul că Ionuţ Panţîru nu a fost convocat la lot, dar a susţinut că selecţionerul naţionalei trebuie să-i folosească din start pe Coman, Mitriţă, Nistor, Puşcaş şi Băluţă.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,63 este cota pentru “sub 2,5 goluri marcate” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Sfaturile lui Gigi Becali pentru Cosmin Contra înainte de România – Suedia

Înainte de meciul România – Suedia, Gigi Becali a declarat că dacă ar fi în locul lui Cosmin Contra nu l-ar folosi pe Ciprian Deac pentru partida decisivă din preliminariile pentru EURO 2020.

“Eu dacă aş face echipa, aşa aş începe: Florinel (n.r. Coman), Mitriţă, Nistor, Puşcaş şi Băluţă. Deac nu are ce să caute. Nu pot face echipa la naţională. Aici nu sunt eu stăpân, la FCSB eu comand. Cine vine la FCSB trebuie să ştie: aici e mânăstire. Eu sunt stareţ, restul sunt călugări. Panţîru va pleca pe zeci de milioane de euro. Moruţan va fi cel mai scump transfer pe care îl voi face”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are încredere că România se califică la EURO 2020

Patronul FCSB este sigur că echipa naţională a României se va califica la EURO 2020 şi a susţinut că acest lucru se va întâmpla şi pentru că selecţionerul Cosmin Contra este un “băiat bun”. “Eu chiar cred că ne vom califica. Contra e băiat bun. Chiar dacă a înjurat, s-a scăpat”, a mai precizat Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri