Sport

Gigi Becali și-a stabilit strategia de transferuri. Când îi vinde pe Ianis Stoica și Octavian Popescu

Gigi Becali a vorbit despre momentul în care îi va lăsa pe Ianis Stoica și Octavian Popescu să plece de la FCSB, precizând că are o strategie bine gândită.
07.12.2021 | 20:04
Gigi Becali sia stabilit strategia de transferuri Cand ii vinde pe Ianis Stoica si Octavian Popescu
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că va face toate transferurile pe rând și nu se grăbește să își lase „perlele” să plece de la echipă la primele oferte venite, chiar și dacă este vorba despre un club imens precum Arsenal.

Tot în legătură cu transferurile, Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a anunțat care îi va fi soarta lui Constantin Budescu, jucător intrat în dizgrațiile patronului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre plecările lui Ianis Stoica și Octavian Popescu

Gigi Becali a vorbit despre viitoarele plecări ale puștilor de la FCSB, în special ale lui Ianis Stoica și Octavian Popescu, doi dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Casa Pariurilor Liga 1, anunțând care este planul său și când le va da drumul să plece în străinătate:

„Nu o să mă vedeți să le dau drumul ăstora tineri să plece, iar Tănase și Coman să stea să se uite la ei. Am și eu strategia mea și transferurile le vom face pe rând.

ADVERTISEMENT

Dennis Man ați văzut cât ani a jucat la mine? Credeți că nu am tot avut oferte pentru el până să îl las să plece la Parma? Știu foarte bine cât am fost bătut pe la cap cu Dennis Man.

Cine și-a făcut treaba la Becali, iar eu sunt mulțumit de el, o să plece. Ianis Stoica este abia la început, la fel și Tavi Popescu”.

ADVERTISEMENT

„De la mine vor pleca pe la 23-24 de ani. Și voi avea eu grijă să le fie bine și la salarii la toți cei pe care eu îi văd că trag cu inima și sufletul pentru echipa asta”, a mai spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Cifre bune pentru Ianis Stoica și Octavian Popescu în actualul sezon

Ianis Stoica și Octavian Popescu au cifre bune în actualul sezon competițional, însă nu doar cifrele vorbesc pentru cei doi, ci și felul în care evoluează meci de meci pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica pare că a „explodat” de la revenirea la FCSB, club care l-a împrumutat pe la diverse formații în ultimii ani pe fiul lui Pompiliu Stoica, dar care și-a așteptat șansa și a profitat la maxim de încrederea arătată.

Ianis Stoica are 6 goluri și 2 pase decisive dintr-un total de 15 meciuri pentru vicecampioana României, cu o „dublă” în Cupa României, în duelul cu CS Hunedoara, scor 5-3.

Octavian Popescu are 4 goluri și 2 pase decisive în 15 meciuri jucate în campionat, el fiind și unul dintre jucătorii care obține penalty-uri, fructificate în cele din urmă de colegii săi.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, conform transfermarkt.com
  • 1.600.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 1,70 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT