Fotbal intern

Gigi Becali își cere scuze celor din Peluza Roș-Albastră: „Îmi cer iertare de 1.000 de ori”

27.09.2018 | 20:21
Gigi Becali le cere iertare celor din Peluza Roș-Albastră

Peluza Roș-Albastră a anunțat că renunță la meciurile FCSB din cauza declarațiilor făcute de Gigi Becali, care i-a lăudat pe rivalii de la Dinamo. Cu toate acestea, patronul roș-albaștrilor a ales să își ceară iertare noii peluze formate să îi sprijine pe Dică.

“Îmi cer iertare public dacă am deranjat cu ceva. N-a fost intenţia mea să deranjez pe nimeni. Eu am vrut să-i ating pe cei de la Peluza Sud, nu pe cei care sunt ai noştri. Ei trebuiau să se bată pentru FCSB, să se bată cu Talpan, nu să se alieze împotriva Stelei. Îmi cer iertare de 1.000 de ori in faţa celor din galerie de acum. Dacă am greşit, să ma ierte. Eu cred ca o sa vină în continuare. O să mă ocup eu ca jucătorii să se ducă în faţa galeriei după fiecare meci”, a spus Becali, la ProX.

Gigi Becali le cere iertare fanilor din Peluza Roș-Albastră. De ce s-au supărat aceștia

Imediat după meciul cu Dunărea Călărași, cei de la Peluza Roș-Albastră au anunțat că nu vor mai merge la partidele FCSB: „La fix 2 ani de la înființarea acestui grup suntem nevoiți sa luam o hotarare foarte grea. Astfel, din cauza repetatelor declarații iresponsabile ale finanțatorului și a atitudinii conducerii clubului, începând de la meciul cu Dunărea Călărași am luat decizia de a nu mai fi prezenți la meciurile echipei”. 

La fix 2 ani de la înființarea acestui grup suntem nevoiți sa luam o hotarare foarte grea. Astfel, din cauza…

Gepostet von Peluza Roș-Albastră – Oficial am Dienstag, 25. September 2018

Unii dintre liderii PRA au vorbit pentru FANATIK.RO„Ne-am dat seama că aceşti oameni nu ne merită. Doar noi ştim câte am păţit pentru faptul că am ales să susţinem în continuare proiectul lui Becali, deoarece Steaua adevărată este la el. Doar noi ştim câte ameninţări am primit de la suporterii din Peluza Sud. Şi pentru ce? Să ne spună acum Gigi Becali de fanii lui Dinamo cât de mari şi tari sunt?”. 

După ce Gigi Becali și-a cerut iertare, fanii de la PRA au revenit cu o nouă comunicare pe facebook: „Am luat act de intervenția patronului. Vom reveni cu poziția noastră in curând…”

Am luat act de intervenția patronului. Vom reveni cu poziția noastră in curând…

Gepostet von Peluza Roș-Albastră – Oficial am Donnerstag, 27. September 2018

Așadar, rămâne de văzut care va fi deznodământul acestui conflict.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri