Fotbal intern

Gigi Becali iese la atac: „Fără Man, Coman, Tănase, n-ai ce căuta la naţionala României!”

15.10.2020 | 11:03
Gigi Becali iese la atac Fara Man Coman Tanase nai ce cauta la nationala Romaniei
ADVERTISEMENT

Contestatarii lui Mirel Rădoi s-au înmulţit exponenţial după ce România a pierdut toate cele trei meciuri disputate în luna octombrie, atât în barajul pentru Euro, cât şi în Liga Naţiunilor.

Gigi Becali s-a alăturat şi el acestei tendinţe şi a criticat selecţia la naţională. În viziunea patronului de la FCSB, din lotul „tricolorilor“ nu trebuiau să lipsească jucătorii… lui.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a retras o vreme din spaţiul public, evitând să facă declaraţii legate de fotbal, fie că a fost vorba despre FCSB, fie despre echipa naţională a României.

Gigi Becali: „Tănase e cel mai bun jucător din România

După ce a făcut spectacol total în faţa sediului LPF, înainte de Adunarea Generală de la jumătatea lui august, Gigi Becali nu a mai ieşit public să facă declaraţii. Acum, la trei luni de la momentul respectiv, patronul lui FCSB a răspuns întrebărilor reporterilor în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

ADVERTISEMENT

„Bă… fără Man, Coman, Tănase n-ai ce cauta la naţionala României. Aia-i naţională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta. Nu e convocat!

Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat 15 milioane, e convocat ăla care e pe gratis. Sau nu e convocat unul pe care am dat eu milioane, dar e convocat unul pentru care eu am dat bani ca să scap de el.

ADVERTISEMENT

La naţionala Romaniei o să am şi eu, şi Hagi probabil grijă, ca să existe. Hagi care… Păi, jucătorii români… 11 ideal este: numai primul, iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Mijloc Tănase, Olaru, Man, Coman. Astea 4. Fără astea nu poţi să începi“, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali vrea reabilitarea

Patronul lui FCSB s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la şapte ani după ce a fost trimis în spatele gratiilor, pentru a fi reabilitat din punct de vedere judecătoresc. Becali a făcut 1 an şi 10 luni de închisoare înainte de a fi eliberat condiţionat.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul a fost găsit vinovat în trei dosare distincte: dosarul Valiza, cel al schimbului de terenuri cu MApN şi cel de sechestrare a hoţilor care i-au furat maşina.

„Am făcut pușcăria aia… pușcărie degeaba. Nevinovat. Că doar nu îți fură mașina și faci pușcărie. Domn’e, a schimbat terenul și a negociat ca să se îmbogățească. Păi ce, negociam ca să mă sărăcesc? Sau că domn’e, a dat bani ca să joace corect meciul. Eu asta sunt“, a precizat Gigi Becali în faţa ÎCCJ.


  • Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 3,75 este cota pentru „ambele marchează şi peste 3,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT