Fotbal intern

Gigi Becali îi asigură pe antrenorii de la Academia de Fotbal a FCSB-ului: „Nu are rost să le tăiem din salarii”

01.05.2020 | 18:20
Gigi Becali ii asigura pe antrenorii de la Academia de Fotbal a FCSBului Nu are rost sa le taiem din salarii
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că antrenorilor de la Academia de Fotbal a FCSB-ului nu li se va lua din salariu, în ciuda pandemiei de coronavirus, conform prosport.ro.

Gigi Becali nu le va tăia salariile antrenorilor de la Academia de Fotbal

Gigi Becali a vorbit despre antrenorii de la Academia de Fotbal și a mărturisit că nu le va tăia salariile: „Nu are rost să le luăm antrenorilor din bani, iar dacă se fac în perioada asta doar antrenamente online, atunci era normal să nu mai punem aceea taxă.

ADVERTISEMENT

Însă, mai multe detalii vă poate da Vasi Geambazi. El are mână liberă la Academie și am mare încredere în tot ce face el acolo”.

Antrenorii de la Academia FCSB nu sunt singurii care au scăpat de tăieri salariale în această perioadă. FANATIK a anunţat la începutul lunii aprilie că Bogdan Vintilă şi staff-ul acestuia vor primi toţi banii din contract.

ADVERTISEMENT

Semnal de alarmă tras de Gigi Becali

Gigi Becali consideră că președintele și Guvernul trebuie să permită un cadru legal care să le permită tuturor oamenilor de afaceri interesați să împrumute statul pentru a diminua, pe cât posibil, efectele crizei economice cauzate de pandemie.

Patronul FCSB-ului a mai declarat că este dispus să dea 10.000.000 de euro pentru România, cu dobândă 0, doar pentru a ajuta economia țării și pentru a echilibra situația financiară, cu scopul de a evita o posibilă criză.

ADVERTISEMENT

Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!

Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul.

ADVERTISEMENT
Vreau să împrumut țara mea! Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ți dau ție niciun ban, bancă! Și dacă dau, dau unei bănci din România”, a declarat Gigi Becali.
  • 48 de ani a împlinit Bogdan Argeș Vintilă pe data de 27 februarie