Fotbal intern

Gigi Becali îi avertizează pe fanii lui Dinamo: “Va falimenta, nu o zic cu răutate”

22.04.2020 | 13:55
Gigi Becali ii avertizeaza pe fanii lui Dinamo Va falimenta nu o zic cu rautate
ADVERTISEMENT

Problemele de la Dinamo continuă, iar Gigi Becali crede că formația din șoseaua „Ștefan cel Mare” va falimenta dacă nu va găsi un finanțator cu putere financiară, conform antenasport.net.

Avertismentul lui Gigi Becali pentru fanii lui Dinamo

Gigi Becali crede că Dinamo va falimenta dacă nu își va găsi un investitor cu putere financiară: Un club nu se ține cu 200.000 de euro. Sunt doar salariile pe o lună atât. Nu pot ține fanii. Dacă nu vine un investitor cu bani mulți, Dinamo va falimenta.

ADVERTISEMENT

Nu o zic cu răutate, dar la fotbal trebuie bani. Eu nu o să dau donații. Dacă tu iei licența cu donații, dup-aia ce faci? La fotbal, trebuie să conducă numai unul. În alte țări, e altfel. E ca și cum nu m-aș mai băga eu”.

„Le-aș spune lui Argăseală și antrenorului să facă totul. În doi ani, e făcut tuci. Dacă tu investesți și altul stabilește, se alege praful”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Avertismentul lui Răzvan Oprea despre riscul falimentului și al retrogradării la Dinamo

Actorul Răzvan Oprea a vorbit despre riscul falimentului și al retrogradării de la Dinamo, indiferent cine ar prelua echipa: Noi nu vom negocia cu cei de la „Doar Dinamo București”, noi considerăm că și ei sunt dinamoviști, nu avem niciun fel de probleme pentru a colabora cu ei.

Nu cred că vor să cumpere, cred că vor să găsească un alt patron, dar nu este filosofia noastră. Eu cred că noi avem un proiect mult mai sănătos”.

ADVERTISEMENT

„Noi vom ceda din aceste părți cumpărate, unor investitori care sunt alături de noi și care sunt dispuși să investească sume importante la Dinamo.

Oricine ar veni acum, dacă nu gestionează bine situația Dinamo poate retrograda și să ajungă să dea faliment”, avertizează Răzvan Oprea, membru ADPD.

ADVERTISEMENT
Tags: