Fotbal intern

Gigi Becali îi dă ultimatum lui Nicolae Dică! ”Voi face evaluarea”

18.09.2018 | 13:04
Gigi Becali ii da ultimatum lui Nicolae Dica Voi face evaluarea

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, i-a dat ultimatum antrenorului Nicolae Dică și a menționat că evaluarea tehnicianului se va face după etapa a 13-a a Ligii 1 Betano. Cu toate acestea, omul de afaceri consideră că în proporție de 80% acesta nu va fi demis de la vicecampioana României.

”După 13 etape se va face evaluarea cu Dică și se poate orice. Cred că în proporție 80% Dică nu o să plece pentru că vom avea 5 sau 6 puncte avans față de CFR Cluj și Universitatea Craiova. Dică are 4 meciuri ușoare, o să fie la 5-6 puncte avans, chiar 7-8 dacă bate și la Craiova, și nu mai poți să-l dai afară”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali îi dă ultimatum lui Nicolae Dică, dar nu s-a gândit la un înlocuitor

Deși i-a dat ultimatum antrenorului Nicolae Dică după remiza diun meciul cu CFR Cluj, Gigi Becali a afirmat că nu s-a gândit la un înlocuitor pentru acesta. ”Ce am spus a fost ca o amenințare pentru el. Nu e normal să ai o listă de înlocuitori. S-a zis că am vorbit cu Teja, dar eu nu am mai vorbit cu el de 7 ani, 10 ani. Nici cu Edi Iordănescu nu am vorbit. Eu nu mă gândesc la un alt antrenor acum. O să mă gândesc atunci”, a comentat finanțatorul FCSB-ului.

Nicolae Dică în timpul unei conferințe de presă
Nicolae Dică în timpul unei conferințe de presă

Imediat după remiza din meciul CFR Cluj – FCSB 1-1, Gigi  Becali a avut o reacție nervoasă la adresa antrenorului Nicolae Dică și a directorului sportiv Mihai Stoica. O să vedeţi după 13 etape ce se va întâmpla la FCSB! O să vedeţi voi. Hai să lăsăm în pace, că vă dau cuvântul meu de onoare, că nu-l dau afară,Lăsaţi-mă 13 etape şi o să vedeţi apoi voi ce o să se întâmple la FCSB! O să trag eu concluziile şi fără Meme! Am vrut să nu vorbesc despre asta, dar nu se mai poate! Poate îi dau afară pe toţi! Şi pe Dică, şi pe Meme, şi pe Kurti! Păi, eu i-am pus acolo paznici şi ce se întâmplă? Chiar aşa am ajuns?! Vedem după 13 etape, că poate ei au gândit să fie echipa în formă peste două, trei meciuri… Poţi să ştii?“, a afirmat finanțatorul FCSB.

Dică, nemulțumit de acuzațiile venite de la Becali

FANATIK.RO a surprins  live reacția lui Nicolae Dică în momentul în care a văzut comentariile patronului său. Părea să fie într-o stare bună după ce a analizat derby-ul din Gruia. A ieșit de la conferința de presă zâmbitor, i-a salutat pe jurnaliștii prezenți și a început să facă poze cu fanii care s-au înghesuit în zona mixtă a stadionului din Gruia. Filmul s-a rupt însă pentru Dică atunci când a văzut declarația lui Gigi Becali, în momentul în care patronul FCSB a susținut că roș-albaștrii nu au jucat atât de slab nici măcar la partida de la Iași, când au pierdut titlul în sezonul precedent!

După acest moment, Dică s-a înnegrit la față și și-a schimbat starea la 180 de grade. Antrenorul FCSB chiar și-a spus în barbă, vizibil nervos, „ce mai zicea dacă luam 3 puncte?!” După ce a văzut mesajul transmis de patronul FCSB, Dică a plecat val-vârtej din stadion, ignorând ceilalți suporteri care nu au mai reușit să facă poze cu el.