Fotbal intern

Gigi Becali îi ironizează pe cei de la CFR Cluj după eliminarea de la Sevilla: ”Plâng ca bocitoarele. Petrescu face un circ mult prea mare”

28.02.2020 | 13:38
Gigi Becali ii ironizeaza pe cei de la CFR Cluj dupa eliminarea de la Sevilla Plang ca bocitoarele Petrescu face un circ mult prea mare
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, rivalul celor de la CFR Cluj în Liga 1, a reacționat după eliminarea cu scântei a ardelenilor din 16-imile de finală ale Europa League. Șeful celor de la FCSB nu a ezitat să-l înțepe pe Dan Petrescu pentru ieșirile sale. Oficialul roș-albaștrilor mai consideră că VAR-ul a intervenit corect pe arena ”Ramon Sanchez-Pizjuan”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 31.00 este cota pentru opţiunea ”1 pauză/2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, după eliminarea lui CFR Cluj la Sevilla: ”Plâng ca bocitoarele. Petrescu face un circ mult prea mare”

În minutul 87 al meciului Sevilla – CFR Cluj, Păun a profitat de eroarea portarului andaluzilor și a deschis scorul în Spania.

Bucuria românilor a durat doar câteva zeci de secunde, pentru că în scenă a intervenit VAR-ul și golul a fost anulat pentru ofsaid.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă de după partidă, Dan Petrescu a explodat și a acuzat decizia arbitrajului video.

Vineri, în scenă a intrat rivalul lui CFR din Liga 1, Gigi Becali, cel care îl critică pe Petrescu și spune, pentru Prosport, că VAR-ul a acționat conform cu regulamentul.

ADVERTISEMENT

”Tot văd că aia de la CFR Cluj plâng ca bocitoarele după meci, iar Dan Petrescu face un circ mult prea mare. Bravo lor! Au ajuns până aici, dar ce vreți să facă acum arbitrul?

Traore a făcut un henț cât Casa Poporului de mare. A, ți-a plăcut când în tur ai primit 11 metri cu ajutorul alora de la VAR? Ce spuneai după ce se terminase meciul? Că VAR face și drege, iar tu vrei VAR.”, a spus patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Becali: ”Traore zici că era cu crosa pe teren”

După golul anulat CFR-ului s-a iscat o uriașă polemică în lumea fotbalului din România. Gigi Becali se situează în tabăra celor care consideră că Traore a comis henț la faza golului marcat de Păun.

”Hai că ai luat-o și de la VAR. Dar ai luat-o pe drept. Traore a făcut henț. Asta este realitatea. Traore zici că era cu crosa pe teren. Dar așa suntem noi, ne place să facem circ ca să ne facem de râs”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT