Fotbal intern

Gigi Becali îi răspunde lui Mircea Rednic: “A făcut două glume proaste”

18.10.2018 | 20:11
Gigi Becali ii raspunde lui Mircea Rednic A facut doua glume proaste

Gigi Becali s-a declarat deranjat de declaraţiile pe care Mircea Rednic le-a oferit la conferinţa de presă de prezentare la FC Dinamo Bucureşti şi a ţinut să îi răspundă tehnicianului din “haită”.

Patronul de la FCSB spune că glumele lui Rednic au fost unele proaste şi îi explică de ce angajatul său, Ionuţ Luţu, este un om profesionist, pe care îl apreciază foarte mult. Rednic vorbise despre Mihai Stoica pe care îl numise “Luţu 2”, iar Becali l-a taxat imediat pe “Puriu”, după ce acesta făcuse o ironie şi la adresa lui Dică.

Ce răspuns i-a oferit Gigi Becali lui Mircea Rednic

“Dacă ar fi să aleg între el şi Luţu, aleg un singur Luţu din 100 de Rednic. Îi dau eu răspunsul, fără să-l jignesc. I-am dat eu răspunsul Niciodată nu l-am vrut. Nici prin gând nu mi-a trecut.

Luţu 2 nu ştiu cine e. Păi, Luţu 2 are proprietatea cuvintelor mai tare decât mine şi nu răspund în locul lui, eu răspund în dreptul lui Luţu 1. Este un om spiritual, dar a făcut o glumă proastă. Face glume bune, dar asta e proastă, cea cu Luţu şi cea cu Dică.

Fotografie realizată la conferinţa prin care Mircea Rednic a fost prezentat ca antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti, desfăşurat la Baza de antrenament Dinamo de la Săftica, luni 15 octombrie 2018. În imagine, acesta dă mâna cu Alexandru David, preşedintele clubului
Fotografie realizată la conferinţa prin care Mircea Rednic a fost prezentat ca antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti, desfăşurat la Baza de antrenament Dinamo de la Săftica

Eu, unul, am şi eu 60 de ani. Dar eu un om aşa cum este Luţu nu am întâlnit. Calitate de om, mă minunez şi eu. Mă refer la loialitatea lui faţă de stăpân. Are un stăpân care îl iubeşte şi eu îl consider frate. Dacă nu convine termenul eu nu îl mai folosesc. Mi l-a dat Dumnzeu pe Luţu om loial, aşa ca în filme”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

Patronul de la FCSB l-a taxat pe Mircea Rednic pentru declaraţiile prin care l-a desconsiderat pe Ionuţ Luţu. Gigi Becali spune însă că angajatul său este un om de mare calitate, pe care l-ar alege oricând dacă ar avea posibilitatea să o facă dintre el şi Mircea Rednic.

FC Dinamo Bucureşti l-a readus pe Mircea Rednic în locul lui Claudiu Niculescu, cel care a stat doar 3 meciuri pe banca echipei.