Fotbal intern

Gigi nu îl lasă la greu pe fanul bolnav de cancer. “Mă implic!”

Gigi Becali îl va chema la palat pe suporterul roş-albaştrilor bolnav de cancer, Petre Aurel, 40 de ani, pentru a discuta cu el şi a pune la punct un plan care să îi permită continuarea tratamentului acestuia.
29.11.2017 | 11:02
Gigi nu il lasa la greu pe fanul bolnav de cancer Ma implic

Peluza Roş-albastră a demarat de câteva zile o campanie de strângere de fonduri pentru suporterul vicecampionilor, Petre Aurel, 40 de ani, cel care este bolnav de cancer la colon. FANATIK. RO a semnalat că deja fanul echipei lui Nicolae Dică s-a prezentat în cantonamentul steliştilor acolo unde a primit tricourile cu semnăturile tututor fobaliştilor. Acestea vor fi scoase pe rând la vânzare, iar banii obţinuţi îi vor fi donaţi.

Dar aflând despre gestul elevillor lui Nicole Dică, Gigi Becali a declarat pentru FANATIK.RO că îi va cere lui Mihai Stoica să îl aducă la el la palat pe fanul bolnav de cancer deoarece vrea să îl ajute financiar pe acesta. “E frumos gestul băieţilor lui Dică, dar în astfel de cazuri e bine să fiu contactat eu de la început. Nu e de joacă cu cancerul, iar dacă acest băiat o să vină la mine o să am eu grijă să îl ajut cu tot ce trebuie să continue tratamentul şi lupta pe care el o duce acum“, şi-a început discursul Becali.

Gigi Becali îl trimite la o clinică pe banii săi

În continuare patronul Stelei ne-a mărturisit ce doreşte să facă cu adevărat în problema fanului roş-albaştrilor, Petre Aurel. ” După ce băiatul o să vină la mine o să îl întreb de ce sumă de bani are nevoie pentru a îşi continua tratamentul, dar o să îl trimit pe banii mei şi la o clincă specializată pentru astfel de probleme. Cunosc foarte mulţi doctori şi nu îl voi lăsa la greu pe acest om. Ca să fiu sincer eu am vrut să îl ajut şi pe suporterul lui Dinamo bolnav de cancer.

După ce am văzut că jucătorii lui Dinamo au făcut un meci amical eu l-am contactat pe Patrick Borcea pentru a afla dacă au nevoie de ajutorul meu. L-am întrebat dacă are nevoie de o sumă de bani, dar Patrick mi-a mulţumit şi mi-a spus că momentan nu este nevoie de ajutorul meu. Mi-a spus că au strîns ei acolo la Dinamo nişte bani, iar că dacă vreodată o să fie nevoie şi de mine, atunci o să îmi accepte şi mie ajutorul. Pentru mine nu contează că eşti suporter dinamovis, stelist, rapidist sau oltean. Când pot să ajut oameni bolnavi de cancer o voi face fără nici o reţinere.“, a încheiat Becali.