Fotbal intern

Ce se întâmplă după ce Gigi Becali l-a ameninţat pe Florin Tănase! “Nu-l trădez pe nea Gigi”

14.01.2021 | 23:25
Ce se intampla dupa ce Gigi Becali la amenintat pe Florin Tanase Nul tradez pe nea Gigi
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, îl amenință pe căpitanul Florin Tănase pentru că refuză prelungirea contractului și i-a transmis că are șanse minime să plece în străinătate până la finalul înțelegerii.

UPDATE, 14 ianuarie, ora 23:28 / După ce Gigi Becali a anunţat că Florin Tănase ar refuza prelungirea contractului cu FCSB, Giovani Becali a intervenit şi a precizat că fotbalistul va respecta acordul care expiră în 2023 şi nu are de gând să-l trădeze pe patronul liderului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

“Florin Tănase nu este un caz aparte. Se face prea mare tevatură. L-am prezentat peste tot, așteptăm să vedem ce oferte vor veni. Anunț să știe toată lumea: mai are doi ani de contract! Abia în 2023 ar fi liber. Tănase va respecta contractul și sigur se va pune de acord cu patronul, mai ales că între ei este o relație mai specială. Eu sunt convins că, dacă va avea ofertă concretă de 3.000.000 de euro, Gigi Becali îi va da drumul.

Tănase nu și-a manifestat niciodată dorința să plece liber de contract. Am vorbit chiar zilele acestea și mi-a zis așa: ‘Nea Giovani, nu mă grăbesc. Să vedem în vară unde suntem. Poate luăm titlul, poate mergem în grupele cupelor europene. Eu nu îl trădez pe nea Gigi’. Eu cred în cuvântul lui Tănase și așa face și patronul FCSB”, a declarat Giovani Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul adus în vara lui 2016 de FC Viitorul mai are contract cu roș-albaștri până în 2022 și primește un salariu de 17.500 de euro pe lună.

Tănase este plecat cu restul lotului de la FCSB într-un cantonament în Turcia care se va încheiat miercuri, 14 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, amenințat în direct de Gigi Becali. 5.000 de euro în plus lunar pentru Coman și Man

”Tănase mai are doi ani de contract și nu mai vrea să semneze, dar nu pot să nu-l bag să nu joace. I-am spus că dacă semnează îi bag clauză de trei milioane, dar dacă nu semnează cer pe el cinci milioane ca să-l învăț minte”, l-a amenințat Gigi Becali pe Florin Tănase.

”Coman și Man au acceptat să semneze pe încă cinci ani cu mărire de 5.000 de euro la salariu. Nu mai vorbim de nicio plecare, de niciun jucător. De ce!? Nici nu mai vreau! Nu mai vreau să dau niciun jucător, ei sunt toți în creștere.

ADVERTISEMENT

În orice zi în care Moruțan stă la FCSB înseamnă mii și mii de euro în plus, poate chiar zeci de mii în orice zi. Orice lună în care mai joacă la FCSB înseamnă o sută de mii. Anul viitor, pe vremea asta, Moruțan va valora 25-30 de milioane de euro. O să vedem dacă am dreptate sau nu, o să vedeți”, a declarat finanțatorul FCSB la Pro X.

Ce ofertă a refuzat Denis Haruț: „În 5 ani, lua 150.000 de euro în plus!”

Gigi Becali a explicat și cum au decurs negocierile cu fundașul Denis Haruț și care a fost propunerea pe care i-a făcut-o: ”I-am dat contract pe 5 ani și am stabilit că mai facem un contract tot pe 5 ani, care începea din al doilea an, și îi dădeam 3.000 de euro în plus. Nu mai primea 12.000, primea 15.000.

Adică îi dădeam bani în plus și contractul tot pe 5 ani! Nu pe 7 ani, nu pe 10 ani, pe 5 ani și în avantajul jucătorului mai ales că îi dădeam bani în plus. Lua 150.000 de euro în plus peste tot contractul! Așa a facut Dumnezeu, să nu semneze.

I-am băgat pe sub nas? Nu, i-am spus clar: «În 5 ani, iei 150.000 de euro în plus. Eu te vând oricum după doi ani, dar există posibilitatea cum a făcut Chipciu, care a ajuns la 4 ani și omul nu a mai vrut să semneze». Îmi iau niște marje de siguranță, care sunt perfect legale”, a mai declarat patronul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,55 este cota pentru „x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT