Fotbal intern

Gigi Becali îl asigură pe Nicolae Dică: “Nu-l pândeşte niciun pericol”

18.10.2018 | 18:40
Gigi Becali il asigura pe Nicolae Dica Nul pandeste niciun pericol
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a discutat despre posibilitatea ca Nicolae Dică să fie dat afară de la club în cazul în care FCSB nu s-ar impune în duelul cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 12 a Ligii 1 Betano, programată în acest sfârşit de săptămână. Patronul vicecampionilor a vrut să-şi asigure antrenorul că nu va pleca de la club în cazul unui insucces pe “Ion Oblemenco”.

“Pe Nicolae Dică nu îl pândeşte niciun pericol. Nici gând. Chiar dacă nu este pe locul 1 la sezonul regular. Dacă el va fi pe locul 2, tot aproape va fi, la 1 punct sau două. Orice s-ar întâmpla la Craiova, Dică nu este în pericol”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl asigură pe Dică, deşi are ultimatum

Becali anunţase în urmă cu puţin timp că la finalul turului sezonului regular va trage linie şi va ţine cont de activitatea prestată de fiecare membru al staff-ului tehnic şi va renunţa la cine nu îl mulţumeşte: ”După 13 etape se va face evaluarea cu Dică și se poate orice. Cred că în proporție 80% Dică nu o să plece pentru că vom avea 5 sau 6 puncte avans față de CFR Cluj și Universitatea Craiova. Dică are 4 meciuri ușoare, o să fie la 5-6 puncte avans, chiar 7-8 dacă bate și la Craiova, și nu mai poți să-l dai afară”, era declaraţia lui Gigi Becali la Pro X.

Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României, desfăşurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018
Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României

Acum, urmează partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB, care este programată pentru duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul “Ion Oblemenco”, din Craiova. Meciul eveniment al acestei runde va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Înaintea unui meci tare, Becali îl anunţă pe Nicoale Dică de faptul că nu intenţionează să-l disponibilizeze. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi după etapa cu numărul 13.

ADVERTISEMENT