Fotbal intern

Gigi Becali îl avertizează pe Florin Talpan. “Eşti mort dacă te iei de Lăcătuş!”

23.08.2018 | 20:48
Gigi Becali il avertizeaza pe Florin Talpan Esti mort daca te iei de Lacatus

Gigi Becali a vorbit despre scandalul în care a intrat Florin Talpan şi îl avertizează pe juristul CSA Steaua. Acesta susţine că oficialul Armatei nu a făcut bine când l-a atacat pe Marius Lăcătuş, unul dintre cei mai apreciaţi oameni care au evoluat pentru gruparea “roş-albastră”.

Florin Talpan a fost lovit de un angajat al CSA Steaua într-o şedinţă, iar de acolo a pornit tot scandalul. Juristul a depus plângere împotriva lui Ducu Petre, omul care l-a agresat, iar apoi a făcut o serie de dezvăluri pentru FANATIK în legătură cu înţelegerea dintre Marius Lăcătuş şi gruparea din Liga a 4-a. Florin Talpan nu a fost singurul care l-a atacat pe fostul căpitan al Stelei, ci şi Ion Ion, fostul antrenor de la CSA Steaua care a vorbit într-un interviu pentru FANATIK.

Gigi Becali îl avertizează pe Florin Talpan

“Talpan nu îndrăznea să facă tot scandalul ăsta dacă era cineva mare implicat. Mă bucur că se întâmplă aşa. Îl dădeau imediat afară dacă era ceva. Eu mă bucur pentru că văd circ, să vezi scandal, să vezi când o să îl ia Peluza Sud pe Talpan. El s-a luat de Marius Lăcătuş şi e nenorocire. El e idol pentru ultraşii de la Steaua. Poţi să ai 100 de acte, dar eşti mort dacă te iei de Lăcătuş”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

Ce a spus Florin Talpan despre Marius Lăcătuş

“Vreau ca lumea să afle că lui Marius Lăcătuş i s-a schimbat contractul, iar cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă. Am şi făcut plângere la Corpul de Control şi am semnalat aceste nereguli. Mă voi duce şi la DNA. Nu mai accept nimic. Eu cu mâna mea i-am făcut contractul lui Lăcătuş la începutul proiectului de Liga 4 şi i-am pus clauze de obiectiv, adică am specificat clar acolo că este vorba de promovare. Lăcătuş ştia clar că dacă nu promovează trebuie să plece.

A rămas antrenor, dar cum a rămas? Cei din conducere, nu ştiu exact cine, dar sper să se afle de către organele abilitate, au adus un alt jurist şi i-au scos din contractul lui Lăcătuş clauzele sale de obiectiv. Vă daţi seama ce a putut să se întâmple la clubul Steaua? Mai bine spus i-au shimbat contractul. Acest lucru a făcut ca Marius Lăcătuş să scape de demitere, dar eu îi cer acum să plece. Dacă are demnitate trebuie să plece şi el şi Iovan, dar mai bine spus trebuie să plece toţi cei care aveau obiectiv promovarea. L-au sacrificat pe Ion Ion şi nu este corect. Hai să aflăm adevărul. Hai să vedem ce s-a întâmplat la clubul Steaua. Hai să aflăm de ce Marius Lăcătuş stă mereu doar prin birourile lui Codrin Munteanu? Ce interese are de umblă doar pe acolo?”, a spus Florin Talpan pentru FANATIK.RO.

Florin Talpan, scandal cu Gigi Becali

Florin Talpan  se află şi într-un scandal deschis cu Gigi Becali, după ce juristul CSA Steaua a cerut executarea silită a patronului de la FCSB. Toată povestea a pornit după ce oficialulul Armatei l-a chemat la tribunal pe Gigi Becali pentru jigniri. Jucătorii i-au dat câştig de cauză şi i-au acordat daune de 3.000 de euro. Scandalul nu s-a terminat aici pentru că Florin Talpan nu a fost mulţumit şi a făcut apel. Când s-a anunţat sentinţa, suma a crescut serios şi latifundiarul din Pipera era obligat să plătească 30.000 de euro.

Juristul CSA Steaua  nu a văzut nici până în prezent banii de la Gigi Becali, drept pentru care acesta a trecut la următorul pas. A depus acte din nou la tribunal pentru executarea silită a lui Gigi Becali. Mai mult, din acest moment conturile latifundiarului din Pipera pot fi executate şi, dacă se constată că acestea nu există, statul poate să pună sechestru pe bunurile patronului FCSB.