Fotbal international

Gigi Becali îl contrazice pe Gică Hagi: ”Ne dau ăia bani degeaba, noi venim din lumea a 7-a”

03.05.2019 | 15:56
Gigi Becali il contrazice pe Gica Hagi Ne dau aia bani degeaba noi venim din lumea a 7a

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, îl contrazice pe Gică Hagi cu privire la faptul că UEFA obligă echipele din România să joace mai multe tururi preliminare în Champions League şi Europa League. Omul de afaceri consideră că fotbalul din Liga 1 Betano este departe de ce se joacă în vestul Europei și spune că noi venim din lumea a șaptea și nu a cincea cum spunea antrenorul de la FC Viitorul.

Gigi Becali îl contrazice pe Gică Hagi: ”Cine plătește să vadă FCSB sau CFR?”

”Cei de acolo fac bani din publicitate, păi cine plătește să vadă FCSB sau CFR? Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid, care e locul doi în Spania. Lumea vine la stadion și plătește publicitate să vadă Real Madrid, cum să scoți Real Madrid. Păi, dacă ar fi în grupe 32 de campioane nu ar mai fi aceeași bani, nu ar mai fi aceeași publicitate, nu ți-ar mai da aceeași bani”, l-a contrazis Gigi Becali pe Gică Hagi.

”Și așa ne dau ăia bani degeaba. Noi venim din lumea a 7-a, nu a 5-a cum a zis Gică, și vrem să luăm așa milioane, milioane. Nu se poate așa, trebuie să dai cu sapa ca să ai. Păi, eu i-am ținut pe ei, eu că am băgat bani. Dacă nu ar mai fi FCSB-ul crezi că ar mai da Digi 35 de milioane pe drepturile TV, nu ar mai da, ar da 15 milioane, nici măcar banii de acum nu i-ar mai lua”, a declarat finanțatorul FCSB-ului pentru digisport.ro.

Gică Hagi le dă indicații jucătorilor săi în meciul FCSB - FC Viitorul
Gică Hagi le dă indicații jucătorilor săi în meciul FCSB – FC Viitorul

”Cum să mergem noi la UEFA, ce să facem acolo?”

”Să mă ierte Gică, dar nu sunt de acord cu el. Nu are rost să facem o hârtie care nu o să aibă niciodată sorți de izbândă. Noi nu suntem în lumea a 5-a, suntem în lumea a 7-a, avem legi de lumea a 7-a. Noi ne-am dus acolo. Păi, dacă noi avem lege că echipele să plătească 10% către federație din transferul unui jucător în străinătate, în campionatul intern nu, doar în străinătate, păi ce este asta?”, a mai spus Gigi Becali.

”Cum să mergem noi la UEFA, ce să facem acolo? Mie mi-ar conveni, dar nu se poate. Păi cine ne dă nouă bani degeaba. Ca să ajungi acolo trebuie să muncești. Banii aduc bani. Ține minte ce îți spun, ca să faci bani trebuie să bagi bani. Noi vrem să mergem acolo degeaba să ne dea ăia 30-40 de milioane așa, că m-am distrat eu în România. Nu se poate așa, să mă ierte Gică, el este mai idealist așa”, a afirmat finanțatorul ”roș-albaștrilor”.

Gigi Becali, săgeți către CFR Cluj

În încheiere, Gigi Becali i-a ”înțepat” pe rivalii de la CFR Cluj, lăsând să se înțeleagă că aceștia câștigă titlul cu ajutorul arbitrilor: ”Să mă ierte Gică, dar aici nu sunt de acord cu el. Păi, eu mă distrez în România, mă mai arbitrează un Hațegan, un Colțescu, un Radu Petrescu, mai greșește așa puțin, dar doar puțin, mai cade Omrani prin careu, iau campionatul și vreau să mă duc acolo să ia 30- 40 de milioane”.

În urmă cu o zi Gică Hagi a criticat faptul că UEFA a trimis România la coada Europei și le-a cerut oamenilor de fotbal din țară să i se alăture într-o scrisoare de protest pe care vrea să o trimită forului de la Nyon. De asemenea, antrenorul de la FC Viitorul este nemulțumit de faptul că fotbalul românesc este lipsit de investiţii.

Tags: