Primul jucător de pe lista lui Becali şi-a găsit echipă. “Să vină!”

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
09/03/2018, 12:05
Primul jucător de pe lista lui Becali şi-a găsit echipă. “Să vină!”

FANATIK.RO a dezvăluit după partida pierdută de FCSB la Sibiu, cu Hermannstadt, 3-0, că Ionuţ Larie, Artur Jorge şi Ovidiu Popescu vor fi puşi pe lista de transferuri la finalul acestui campionat. (vezi detalii ) Gigi Becali nu a fost deloc mulţumit de prestaţiile acestora în partida din sferturile Cupei României şi nu vrea să îi mai vadă în teren.

Impresarul Cristea Opria a declarat pentru FANATIK.RO că o să vină la Bucureşti pentru a discuta cu Gigi Becali la Palat despre situaţia lui Ovidiu Popescu.(vezi detalii) Dar între timp patronul celor de la FCSB pare că l-a iertat pe fotbalistul transferat în urmă cu doi ani de la Poli Timişoara şi a mărturisit recent că acesta nu va pleca la vară. “Ovidiu Popescu nu pleacă acum de la Steaua. În schimb Larie şi Artur Jorge vor pleca“, a spus Becali.

Claudiu Niculescu îl vrea pe Larie la Voluntari

FANATIK.RO a aflat că unul dintre jucătorii puşi de Gigi Becali pe lista neagră este dorit deja de o altă echipă din Liga 1. Managerul general al formaţiei FC Voluntari, Dan Leasă, ne-a confirmat că antrenorul Claudiu Niculescu îl vrea pe Larie la Voluntari de la vară. “În această iarnă noi ne-am gîndit şi la varianta Artur Jorge de la Steaua, dar între timp am reuşit să rezolvăm transferul lui Horj.

Însă acum a apărut şi varianta Ionuţ Larie de la Steaua. Am văzut că Gigi Becali a declarat că nu îl mai doreşte la Steaua de la vară. Cum el rămâne şi liber de contract, noi îl vrem la Voluntari. Îmi place foarte mult Ionuţ Larie, dar şi pe Claudiu Niculescu l-am auzit că-l vrea la Voluntari. Vom vedea la finalul campionatului dacă putem să îl convingem pe Larie să vină la noi”, a încheiat Dan Leasă. 

16 meciuri a jucat în acest campionat Larie pentru FCSB

1 gol a marcat Larie în acest campionat pentru FCSB

CITEŞTE ŞI: 

Bilete pentru FCSB – Viitorul, la casele Arenei! Preţuri reduse

Azi e ziua cea mare pentru un jucător de la FCSB. Poate deveni cel mai bogat fotbalist stelist!

Becali: “Craiova e ca PSG, dar la titlu ne batem noi cu CFR”

Gigi îi cere scuze lui Hagi: “Duckadam nu vorbeşte în numele Stelei”

Închide ×