Fotbal intern

Gigi Becali îl distruge pe Florinel Coman după gestul de la Poli Iași – FCSB 1-2! „Mbappe-ule, dacă mă apuc să fac eu echipă nu mai intri niciodată”

25.11.2018 | 23:25
Gigi Becali il distruge pe Florinel Coman dupa gestul de la Poli Iasi  FCSB 12 Mbappeule daca ma apuc sa fac eu echipa nu mai intri niciodata

Patronul roș albaștrilor, Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman după gestul de la Poli Iași – FCSB 1-2! Coman l-a înjurat pe Lucian Filip după ce acesta i-a reproșat că nu a dat pasă coechipierilor. Latifundiarul din Pipera n-a fost deloc mulțumit de gestul fotbalistului său. Becali l-a mitraliat pe Coman şi l-a anunţat că e posibil să rămână mult timp pe banca de rezerve

„Eu, nu că îl critic pe Coman, dar constat niște lucruri. E copil, are 20 de ani. La ăștia mari niciodată nu ajunge fotbalist. Dacă ma apuc să fac un 11 nu intri tu niciodată. Noi te forțăm ca să iau milioane pe tine. La noi trebuie să facem și bani. Dacă sponsorul l-a vrut pe Teixeira, dacă dă bani, trebuie să fac poftele. Nu mai joacă el Florinel acolo niciodată în viața lui. Mentalitatea asta nu e mentalitate de fotbalist care o să ajungă vreodată mare. M-a păcălit Gică cu Mbappe, eu habar n=-aveam cine e Mbappe la ora aia. Eu habar n-aveam cine e, Gică Hagi a zis.  S-ar putea să montăm primul 11 și dacă îl montăm cu Man acolo, el nu e mai bun . S-ar putea să stea pe bancă mult de tot. Ha ha ha. Trebuie multe înjurături să tragă. Și dacă revine Bizonul, îți dai seama, e la revedere”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Gigi Becali îl distruge pe Florinel Coman după gestul de la Poli Iași – FCSB 1-2!

Florinel Coman a ajuns la FCSB în 2017 după trei sezoane petrecute la Viitorul. Două milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru jucătorul căruia i-a fixat o clauză de reziliere uriașă pentru fotbalul românesc. O sută de milioane trebuie să plătească orice formație care îl dorește pe Coman.