Fotbal intern

Gigi Becali îl distruge pe Nedelcu după meciul cu CFR Cluj și anunță că-l vinde în Ungaria: ”Gata, am cerut eu 2,5 milioane, dar mâine îl dau cu două”

02.02.2020 | 23:15
Gigi Becali il distruge pe Nedelcu dupa meciul cu CFR Cluj si anunta cal vinde in Ungaria Gata am cerut eu 25 milioane dar maine il dau cu doua
ADVERTISEMENT

FCSB s-a prezentat extrem de modest în primul meci oficial din 2020. Vicecampioana a fost învinsă la Cluj, scor 0-1, de CFR, și a pierdut contactul cu echipa lui Dan Petrescu. După evoluția echipei sale din Gruia, Gigi Becali și-a criticat dur jucătorii, printre vizați fiind și Dragoș Nedelcu, cel aflat pe picior de plecare.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,90 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță că îl vinde pe Dragoș Nedelcu în Ungaria după prestația cu CFR Cluj

Dragoș Nedelcu a ”contribuit” la eliminarea colegului său Bogdan Planic. În minutul 77, acesta a pasat puțin cam lung, Deac a interceptat și din acea fază s-a născut eliminarea apărătorului de la FCSB.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Nedelcu pentru imprecizia din finalul meciului de la Cluj Napoca și a anunțat că îl va vinde în Ungaria. De critici nu a scăpat nici Moruțan.

ADVERTISEMENT

”Nedelcu, el e Maradona, pasează din prima, prea mare fotbalist să fie concentrat. Nu-i fac praf, spun adevărul. I-am spus impresarului lui Moruțan, îi cumperi tu mașină de 100 de mii? Păi de la mașină n-a mâncat, el are Seria 8, un BMW.

Cu Morutan, Nedelcu, care are impresii prea bune despre el. Noi am avut doar Man și Tanase azi. Știam ce joacă azi CFR. Man nu avea ce să facă singur. Moruțan, să se mai plimbe cu mașina aia de 100.000, de pește, să stea rezervă

ADVERTISEMENT

”Pe Nedelcu îl dau la unguri pe 2 milioane. Gata, am cerut eu 2,5 milioane, dar mâine îl dau cu 2 milioane.”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

Dragoș Nedelcu, dorit de MOL Vidi

Încă de trei zile a apărut informația că Dragoș Nedelcu este foarte aproape de a părăsi pe FCSB. Gigi Becali spune, vineri, că mijlocașul venit în 2017 de la Viitorul va pleca de la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că jucătorul de 22 de ani cere un salariu de 400.000 de euro pe an pentru a semna cu echipa lui Adrian Rus, MOL Vidi.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Gigi Becali în privința mijlocașului din lotul lui Bogdan Vintilă, având în vedere faptul că acesta a recunoscut că nu pleacă dacă nu i se va oferi salariul cerut.

ADVERTISEMENT