Fotbal intern

Gigi Becali îl exilează pe Ante Vukusic în sala de forță: ”Mai intră doar pe ușă”

10.03.2021 | 19:36
Gigi Becali il exileaza pe Ante Vukusic in sala de forta Mai intra doar pe usa
ADVERTISEMENT

Abia a atins mingea în cele 5 meciuri în care a îmbrăcat tricoul FCSB, în medie cam 25 de minute per meci, și Ante Vukusic trebuie să-și caute echipă.

Atacantul care a impresionat sezonul trecut în Slovenia, marcând 26 de goluri în 36 de partide pentru Olimpija Ljubljana, nu mai are viitor la FCSB.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali a fost ferm și i-a transmis că: ”Mai poate intra doar pe ușă, pe teren nu cred!”.

Ante Vukusic, exilat de Gigi Becali în sala de forță: ”Să mai pună carne pe el”

Tot finanțatorul roș-albaștrilor a mai spus că Vukusic nu va fi dat afară din lotul lui Toni Petrea și că va rămâne să se antreneze alături de fosta campioană a României până la sfârșitul contractului.

ADVERTISEMENT

”Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună niște carne pe el. De jucat, nu cred! Mai intră doar pe ușă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut”, a decretat Gigi Becali, pentru GSP.

De când a fost achiziționat de FCSB, la insistențele lui Meme Stoica. Ante Vukusik a bifat 5 apariții în tricoul roș-albastru, fără a depăși vreodată mai mult de jumătate de oră pe teren.

ADVERTISEMENT

Băiat de trupă și cam atât

În vârstă de 29 de ani Ante Vukusic a fost  în negocieri cu Sepsi Sf. Gheorghe, ba chiar la un pas de a semna un contract şi de a fi prezentat. Dar FCSB a intrat pe fir şi l-a deturnat, pe ultima sută de metri, pe croat din drumul spre Ardeal.

Debutul lui Vukusic la FCSB s-a petrecut în derby-ul cu Dinamo, din Liga 1, acolo unde introdus pe teren în repriza secundă, a avut o șansă importantă de gol lovind bara porții adverse.

ADVERTISEMENT

De atunci a mai evoluat cu Academica Clinceni, eliminarea cu Dinamo din Cupa României, câteva minute în victoria împotriva Chindiei Târgoviște, și alte câteva minute cu FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, fără să iasă cu ceva în evidență.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT