Fotbal intern

Gigi Becali îl laudă pe Moruţan: “Driblează mai bine ca Hagi”

03.08.2018 | 11:49
Gigi Becali il lauda pe Morutan Dribleaza mai bine ca Hagi

Gigi Becali îl laudă pe Moruţan, după ce jucătorul adus de la FC Botoşani a reuşit un gol de excepţie în partida cu Rudar Velenje, după ce s-a distrat cu apărarea slovenilor. Patronul de la FCSB îl aseamănă pe mijlocaş cu Gherorghe Hagi şi chiar îl vede superior la capitolul dribling.

Pe lângă caracterizarea pe care i-a făcut-o lui Olimpiu Moruţan, Gigi Becali a mai vorbit şi despre meciul cu Hajduk Split, din turul III preliminar al Europa League, dar şi despre Daniel Benzar, jucătorul care stabilit scorul final cu Rudar Velenje, jucător pe care l-a promis celor de la FC Voluntari, în cazul în care va aduce atacanţi la echipă:

Gigi Becali îl laudă pe Moruţan

… despre Olimpiu Moruţan:“Moruţan a dat golul a la Hagi. Aşa mi-aş fi plăcut să fie Florinel, cuminte, să muncească. Se vede smerenia la Moruţan. El acum trebuie crescut încet, încet, că dacă-l punem titular la toate meciurile şi greşeşte se demoralizează. Are 19 ani, nu poţi să-i spui nimic chiar dacă greşeşte. Dacă vreau să spun acum, el a greşit la meciul cu Dinamo. Dar pe el nu îl critic pentru e copil. Nici Messi nu era aşa. Hagi, la 16-17 ani, ştiţi şi voi ce făcea. Nu ştiu dacă se va mai naşte ca el. Ca joc, ca dribling, da, e ca Hagi. Driblează, e mai dribleor deât Gică, el avea altă construcţie. Gică dădea goluri multe, Moruţan trebui să dea şi el. Am vorbit cu impresarul lui şi a zis: ‘Nea Gigi, şi-a angajat nutriţionist’. A zis: ‘Domne, vrea să facă o oră pe zi în plus, să dea la poartă, să exereseze, pentru că vrea să dea goluri’. Mi-a zis şi el apoi: ‘Nea Gigi, nu sunt bine cu şutul, vreau să trag la poartă’. S-a şcolit singur, e conştient că nu poate să dea gol şi vrea să exerseze lovituri. Şi-a pus nutriţionist şi stă şi după antrenament. Când a venit la Steaua, a mai slăbit 5 kg. Acum, a slăbit, e ascuţit de muncă. În 2-3 ani, la 22 de ani, o să fie adevărat mare, mare”

, sunt laudele lui Becali pentru Moruţan.

Gigi Becali îl laudă pe Moruţan. Jucătorul vicecampioanei salută galeria după meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje, contând pentru Liga Europa, desfăşurat pe Arena Naţionala din Bucureşti
Gigi Becali îl laudă pe Moruţan. Jucătorul vicecampioanei salută galeria după meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje

… despre Daniel Benzar: “A vrut şi el săracul să dea gol. A zis, şi aşa mă dă la Voluntari, măcar să dau şi eu gol, de-aia nu i-a pasat lui Gnohere. L-am promis, aş vrea să mă ţin şi de promisiune. Acum să vedem şi ce atacant aducem, dacă luăm unul, dacă luăm doi… Eu cred mult în Benzar ăsta mic.”

Gigi Becali îl laudă pe Moruţan. Daniel Benzar, în meciul cu Rudar Velenje, aplaudând suporterii prezenţi pe Arena Naţională
Gigi Becali îl laudă pe Moruţan. Daniel Benzar, în meciul cu Rudar Velenje, aplaudând suporterii care-l aclamau după ce a marcat un gol

… despre meciul din turul trei preliminar: “Pe Hajudk Split, normal, trebuie să-i batem. Echipele mari le scot tot timpul pe alea mici. Dacă suntem valoroşi trebuie să-i batem. Noi suntem FCSB şi trebuie să ne respectăm blazonul de FCSB, dacă nu, îi trimitem pe CSA să joace în locul nostru! Îl trimiteam pe Talpan seară să joace.”

Olimpiu Moruţan este apreciat de Gigi Becali după prestaţia avută la meciul în care a reuşit primul său gol pentru FCSB.