Fotbal intern

Gigi Becali îl laudă pe “rivalul” Ionuţ Negoiţă: “Fanii ar trebui să îi mulţumească! Dinamo este la spital, dar nu are o boală incurabilă”

18.01.2020 | 11:46
Gigi Becali il lauda pe rivalul Ionut Negoita Fanii ar trebui sa ii multumeasca Dinamo este la spital dar nu are o boala incurabila
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă a declarat în repetate rânduri că vrea să vândă pachetul majoritar al clubului Dinamo pentru 1 leu. Patronul “câinilor” este aproape să cedeze clubul unui fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite, care şi-a exprimat deja dorinţa de a prelua clubul. Gigi Becali i-a luat apărarea lui Negoiţă, chiar dacă situaţia financiară de la Dinamo este dificilă.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,05 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici mai multe cote!


ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl laudă pe “rivalul” Ionuţ Negoiţă: “Dacă vrei să ai pretenţii, trebuie să pierzi bani ca şi Neluţu Varga”

Patronul FCSB este de părere că fanii dinamovişti ar trebui să îi mulţumească lui Ionuţ Negoiţă pentru că a salvat Dinamo: “Ce a făcut Negoiţă, fanii ar trebui să spună “merci”. Dinamo este acum la spital, dar nu are o boală incurabilă. Rapid a intrat în comă. Negoiţă a venit şi a pierdut bani la fotbal.

Nu avem cum să negăm evidenţa. Orice echipă de fotbal consumă 2-3 milioane de euro în plus faţă de ceea ce vin din drepturile de televizare. Nu poţi să ai pretenţii la campionat. Dacă vrei să ai pretenţii, trebuie să pierzi bani ca şi Neluţu Varga.

ADVERTISEMENT

Are gaură 20 de milioane de euro, dacă la anul nu intră în grupele europene, se curăţă. Dinamo nu este un brand mare, este un nume mare. Brand mare înseamnă să producă bani.

Singurul lucru pe care îl are Dinamo sunt suporterii. Negoiţă, săracul, el e om de afaceri, dar nu a înţeles un lucru. Există o vorbă la noi, la machedoni: stăpânul scoate echipa din noroi”, a spus Gigi Becali la Digisport Matinal.

ADVERTISEMENT

Un grup de investiţii din Emirate, aproape de a prelua Dinamo: “Suntem pe care să achiziţionăm clubul”

Din cauza situaţiei financiare dificile, Dinamo i-a vândut în această iarnă la preţ redus pe căpitanul Dan Nistor şi fundaşul Denis Ciobotariu. U Craiova a plătit aproximativ 300.000 de euro pentru Nistor, în timp ce Denis Ciobotariu a fost acontat de CFR Cluj pentru suma de 150.000 de euro.

Tahnoon Nimer este reprezentantul unui puternic grup de investiții din EAU, „Abu Dhabi Business Development”, și a declarat într-un interviu planurile pe care le are legate de cumpărarea lui Dinamo:

ADVERTISEMENT

“Suntem pe cale să achziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”, a declarat Tahnoon Nimer, cel care a preluat la începutul anului şi clubul englez Charlton Athletic.

  • 300.000 de euro a plătit U Craiova pentru Dan Nistor
  • 1 leu a cerut Ionuţ Negoiţă pentru pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo

 

ADVERTISEMENT