Sport

Gigi Becali îl scoate din echipă pe Malcom Edjouma la Universitatea Craiova – FCSB: „Nu e ce mi-am dorit!”

Malcom Edjouma (25 de ani) are șanse mici să fie titular în derby-ul U Craiova - FCSB. Jocul francezului i-a înșelat așteptările finanțatorului Gigi Becali.
03.05.2022 | 14:07
Gigi Becali il scoate din echipa pe Malcom Edjouma la Universitatea Craiova  FCSB Nu e ce miam dorit
Sylas Laouari Edjouma Malcom si Iasmin Latovlevici in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Arges, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 2 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a jucat doar o repriză în FCSB – FC Argeș 4-0, el fiind schimbat la pauză cu Răzvan Oaidă. După meciul din etapa a șaptea a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1, Gigi Becali a dezvăluit ce nemulțumiri are în privința mijlocașului francez.

Malcom Edjouma, „out” din echipa lui FCSB

În februarie 2022, Gigi Becali anunța cu surle și trâmbițe transferul lui Malcom Edjouma de la FC Botoșani, pentru care a plătit 330 de mii de euro. După doar trei luni de la mutare, finanțatorul roș-albaștrilor se declară nemulțumit de prestațiile mijlocașului.

ADVERTISEMENT

În acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, francezul a îmbrăcat de 12 ori tricoul roș-albastru, perioadă în care a înscris două goluri.

„Eu zic că la ora asta nu ne poat sta nimeni în cale. Echipa e prea puternică și valoroasă și joacă ce m-am dorit. Dar mai trebuie un mic retuș. Mă refer la interi, cine să fie unul din cei doi interi și să avem un atacant.

ADVERTISEMENT

Edjouma nu e ce mi-am dorit, nici închizător. Poate doar cu echipe mici. Sau când ei gol să îl bagi pe el ca să dai două. Cu el acolo suntem expuși. La mine nu are voie să ajungă mingea în careu. Ce să caute mingea în preajma careului? Nu, la cinci metri. Nu are voie să treacă mingea de cereu.

El a fost forțat ca inter pentru ca e periculos cu el închizător. Cu el prea se ajungea în preajma careului. Uite-l pe Șut. Nu-și părăsește postul. Normal, în meciurile tari, poate juca Tănase inter. Ne trebuie însă un atacant.

ADVERTISEMENT

Să vedem dacă e Ianis (n.r. – Stoica), dacă e Dumiter sau Mamut. Dacă e Coman? De Coman deja pot spune că a participat decisiv în ultimele două meciuri. Și aseară a participat decisiv. Coman nu e la 100%, dar 70-80% revenit. E Coman cum îl știam”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena, după FCSB – FC Argeș 4-0.

Ce spunea Gigi Becali despre Edjouma, în februarie: „E unicat. Genul de fotbalist pe care mi-l doresc de când am intrat în fotbal”

Astfel, Gigi Becali și-a schimbat rapid părerea despre mijlocașul francez. În februarie, latifundiarul din Pipera jubila pentru că l-a adus de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Edjouma este un jucător cum eu nu am mai văzut până acum. De 20 de ani caut asta, caut un astfel de fotbalist. Un închizător, dar care să știe să iasă cu mingea la picior, care să dribleze, care să paseze, care să urce în atac și care să știe să și marcheze.

E unicat. Este genul de fotbalist pe care mi-l doresc de când am intrat în fotbal, dar pe care nu-l găseam”, spunea Gigi Becali în urmă cu trei luni de zile.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,00 este cota pentru „ X la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT