Fotbal intern

Gigi Becali îl scoate din primul “11” al FCSB-ului pe Mihai Bălaşa. “Poate o să se trezească!”

06.08.2018 | 10:20
Gigi Becali il scoate din primul 11 al FCSBului pe Mihai Balasa Poate o sa se trezeasca

La finalul meciului FCSB – CSM Poli Iaşi, scor 4-0, din etapa a 3-a a Ligii 1 Betano, ediţia 2018-2019, Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a anunţat că Mihai Bălaşa o să fie scos din primul “11” al FCSB-ului. Mai mult, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică un apărător central.

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, s-a arătat dezamăgit de modul în care Mihai Bălaşa a evoluat în primele meciuri ale “roş-albaştrilor” din sezonul 2018-2019. Dacă Bogdan Planic a devenit un pion de bază în primul unsprezece al FCSB-ului, Mihai Bălaşa se pare că îşi pierde locul de titular.

Gigi Becali îl scoate din primul “11” pe Mihai Bălaşa

“Ne trebuie totuşi un fundaş central, altfel e belea mare. Marţi o să îlk avem şi pe fundaşul central. Nu vă pot spune de unde e. Mâine vine impresarul lui, marţi vine preşedintele clubului cu jucătorul. Dacă am spus că e jale dacă nu luăm fundaş, vă daţi seama… Bine, poate nenea Bălaşa dacă are concurenţă o să se trezească. I-am făcut salariul de la 8.000 la 15.000 de euro pentru că el creştea. Are o problemă, să vedem”, a spus Gigi Becali la finalul meciului FCSB – CSM Poli Iaşi 4-0.

Nu este prima dată când Mihai Bălaşa este criticat de Gigi Becali. După ce FCSB a fost învinsă pe terenul formaţiei Astra Giurgiu, scor 0-1, în prima etapă din Liga 1 Betano, ediţia 2018-2019, Gigi Becali l-a pus la zid pe fundaşul în vârstă de 23 de ani, dar şi după FCSB – FC Dinamo Bucureşti 3-3. “Se întâmplă ceva. Probabil sunt prieteni toți, am văzut eu, toți ăia patru, Coman, Tănase, Bălașa și Benzar, stau tot timpul împreună la masă. Trebuie verificat ce fac și în timpul liber. Cred, nu știu, e ceva în neregulă”spunea Gigi Becali la finalul meciului Astra Giurgiu – FCSB 0-1.

Supărarea lui Mihai Bălaşa după Astra - FCSB 1-0
Mihai Bălaşa supărat după Astra Giurgiu – FCSB, scor 1-0, din prima etapă a Ligii 1 Betano

Mihai Bălaşa e pe lista lui Parma

Deşi a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, celebrul jurnalist italian Gianluca di Marzo a anunţat că apărătorul vicecampioanei României e dorit de Parma, formaţie care a promovat la finalul sezonul 2017-2018 în Serie A. “Ajuns în 2013 în Italia, când a fost luat de AS Roma, a fost apoi împrumutat la Crotone și Trapani, înainte de a ajunge la Steaua București. Mihai Bălașa ar putea reveni acum în Italia, la Parma. Directorul sportiv Faggiano îl cunoaște încă din perioada în care cei doi au lucrat la Trapani și a luat deja legătura cu el. După experiența din România, Bălașa ar putea reveni în Serie A” scrie celebrul Gianluca di Marzio.

În vârstă de 23 de ani, Mihai Bălaşa este cotat de site-urile de specialitate la 1.500.000 de euro. Fundaşul central a ajuns la FCSB pe 24 ianuarie 2017, iar contractul său cu gruparea finanţată de Gigi Becali este valabilă până pe 31 decembrie 2021. Pentru vicecampioana României, Mihai Bălaşa a jucat în 51 de meciuri şi a înscris un gol. A debutat la echipa naţională a României pe 8 octombrie 2017 în meciul Danemarca – România, scor 1-1, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. Acesta are 9 prezenţe la U21, 11 la U19, 10 la U18 şi 2 la U17.

Pe parcursul carierei, Mihai Bălaşa a mai evoluat la echipe precum FC Viitorul Constanţa, Trapani Calcio, AS Roma şi FC Crotone.

Tags: