Fotbal intern

Cât vrea Dică pentru a prelungi cu FCSB! Atât i-a cerut lui Gigi!

Mihai Stoica doreşte să redevină la Steaua omul care în trecut chiar avea un cuvânt important de spus în faţa patronului Gigi Becali. Dar în ultima perioadă cam toate iniţiativele pe care...
02.11.2017 | 18:43
Cat vrea Dica pentru a prelungi cu FCSB Atat ia cerut lui Gigi

Mihai Stoica doreşte să redevină la Steaua omul care în trecut chiar avea un cuvânt important de spus în faţa patronului Gigi Becali. Dar în ultima perioadă cam toate iniţiativele pe care Meme le-a avut nu au fost îmbărţişate de latifundiarul din Pipera. Dacă la transferuri de jucători directorul sportiv a avut multe propuneri, pe care Becali le-a cam respins pe multe dintre ele, de această dată directorul sportiv al roş-albaştrilor a încercat să îl convingă pe Becali să ia măsură în legătură cui viitorul lui Nicolae Dică.

Meme s-a dus la patronul Stelei să îi ceară acestuaia să îi prelungească încă de pe acum angajamentul lui Nicolae Dică profitând şi de parcursul bun oe care roş-albaştrii l-au avut în Europa League. Dar după ce FCSB a revenit pe primul loc în clasament mai toţi apropiaţii lui “Dicanio” au crezut că Gigi Becali o să fie de acord cu propunerea directorului sportiv al vicececampionilor. În vara acestui an antrenorul de 37 de ani a semnat cu FCSB în vara pe o perioadă de un an cu drept automat de prelungire dacă câştigă titlul.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Gigi Becali nu vrea sa ii prelungească de acum contractul!

FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera nu a dorit să îi dea lui Dică de acum un contract de 12.000 de euro, faţă de 8.000 cât are în acest moment, ţinând cont că la Piteşti în Liga 3 fostul internaţional nu câştiga nici măcar  1.500 de euro pe lună. În plus latifundiarul din Piepra nu doreşte să îi facă pe plac lui Meme fără ca antrenorul vicecampionilor să îndeplinească cu adevărat obiectivele pe care le are impuse in contract.

După partida cu Craiova, Gigi Becali chiar a ironizat public iniţiativa lui Mihai Stoica. “A venit Meme la mine şi mi-a spus să îi prelungim contractul lui Dică.  L-am întrebat că de ce să  prelungesc de acum contractul? Pleacă Dică de undeva? Îl ia cineva şi nu ştiu eu? Să îşi îndeplinească el obiectivele la noi şi o să ştiu eu ce am de făcut. Până atunci Dică a demonstrat că este pe drumul cel bun cu obictivele pe care le are”, a încheiat Becali.

“Bursucul” şi Mangia câştigă mai mult ca Dică!

La această oră antrenorii rivali cu care Nicolae Dică se luptă în Liga 1 pentru titlu câştigă mai mult ca el la echipele lor de club. Astfel, Dan Petrescu de la CFR Cluj este cel mai scump antrenor păltit din Liga 1 Betano. “Bursucul” primeşte ]n Gruia un salariu de 20.000 de euro pe lun[, iar Devis Mangia la CS U Craiova primeşte un salariu de 10.000 de euro pe lună. La rândul său Edi Iordănescu de la Astra câştigă 10.000 pe lună. Din acest motiv Meme consideră că “Dicanio” merită şi el un salariu care să îl apropie de oamenii cu care se luptă pentru marele trofeu.

Topul celor mai bine plătiţi antrenori din Liga 1

Dan Petrescu – 20.000 de euro pe lună

Devis Mangia – 10.000 de euro pe lună.

Edi Iordănescu -10.000 de euro pe lună

Nicolae Dică – 8.000 de euro pe lună