Fotbal intern

Gigi Becali îl transferă pe Budescu la FCSB cu o singură condiţie: “O să îl întreb dacă vrea aşa” EXCLUSIV

24.11.2019 | 16:48
Gigi Becali il transfera pe Budescu la FCSB cu o singura conditie O sa il intreb daca vrea asa EXCLUSIV
Constantin Budescu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost dezamăgit de unii dintre jucătorii săi după eşecul împotriva Astrei Giurgiu, scor 1-3, pe Arena Naţională. Patronul FCSB a fost supărat pe apărători şi spune că a făcut o greşeală când i-a mărit salariul lui Panţîru. Latifundiarul a vorbit pentru FANATIK la o zi după meci şi l-a lăudat pe Budescu, pe care vrea în continuare să îl transfere la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.95 este cota pentru “ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl transferă pe Budescu la FCSB cu o singură condiţie: “Vreau să joace vârf”

Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că vrea să îl transfere pe Constantin Budescu, însă a pus o condiţie pentru jucătorul Astrei: “Budescu are foarte multe calităţi. Aţi văzut şi dumneavoastră cum joacă. Îl iau înapoi, dar vreau să joace vârf. O să îl întreb dacă vrea să joace acolo. 

El va veni la noi dacă va accepta să joace vârf. Nu am unde să îl bag în altă parte. Unde să îl mai pun la mijloc? Am acolo Man, Moruţan, Tănase, Coman. Nu mai are unde. Doar vârf”, a declarat Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali îl transferă pe Budescu la FCSB cu o singură condiţie: "O să îl întreb dacă vrea aşa" EXCLUSIV
Gigi Becali îl transferă pe Budescu la FCSB cu o singură condiţie: “O să îl întreb dacă vrea aşa” FOTO: Olimpiu Morutan si Constantin Budescu in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Gurgiu, din etapa a XVII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti,

Vintilă nu este îngrijorat de eşec: “Sper că va fi benefic pentru următoarele 5 meciuri”

FCSB a pierdut pentru prima dată în ultimele trei luni în Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Bogdan Vintilă nu a mai fost învinsă de la meciul cu Gaz Metan Mediaş, din 25 august, când scorul a fost 0-4. La finalul meciului, antrenorul FCSB a fost liniştit şi a spus că este mai bine că acest duş rece a venit la timp:

“Acest joc ne trezește și ne va da posibilitatea să ne reevaluăm poziția și tot ce avem de făcut în continuare. Sper că acest eșec va fi benefic pentru următoarele 5 meciuri. Nu pot să spun că am jucători care m-au nemulțumit.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, meciul este istorie, rămâne doar să învățăm din acest joc. Ce criză să fie? Am pierdut un singur meci. Mă aștept ca jucătorii să aibă o reacție după acest meci. Consider că lupta la titlu va fi deschisă până la finalul campionatului, orice se poate întâmpla de la etapă la etapă”, a spus Vintilă la finalul meciului.

Etapa viitoare, FCSB joacă în deplasare cu FC Voluntari, echipă care are un singur succes în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în tur cu FCSB. Meciul va avea loc pe 30 noiembrie, pe stadionul echipei ilfovene.

ADVERTISEMENT
  • 2 pase de gol a dat Budescu împotriva FCSB-ului
  • 6 înfrângeri are FCSB în acest sezon