Fotbal intern

Becali nu îl mai suportă pe Alibec: “Dacă eşti nervos, în tribună!”

Denis Alibec, trimis în tribune de Gigi Becali, după ce s-a certat cu Mihai Bălaşa la Plzen. Declaraţie dură la adresa atacantului de la FCSB.
Autor: Gabriel Esanu | 23.11.2017 | 23:21
Becali nu îl mai suportă pe Alibec:
Denis Alibec rămâne în criză şi după partida cu Viktoria Plzen, în care a ratat câteva ocazii importante şi a şi avut un diferend cu Mihai Bălaşa, căruia i-a cerut să îl lase să execute o lovitură liberă, în startul reprizei secunde. Vezi aici tot ce a făcut Alibec contra lui Plzen
 
Gigi Becali a fost deranjat de insistenţele lui Alibec pentru a executa lovitura liberă de la Plzen şi i-a mai transmis o dată atacantului că nu mai este dispus să ierte niciun act de indisciplină.
 
Becali, convins că va lua 10 milioane de euro pe Alibec
 
“El trebuie să înţeleagă, Steaua nu stă după Alibec. Dacă se enervează, în tribună. El trebuie să respecte contractul. Şi nu scrie că dacă te superi de bagă titular pe tine. Dar staţi liniştiţi, tot 10 milioane iau pe el”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.
 
Denis Alibec trece prin cea mai grea perioadă a carierei. Nu a mai marcat pentru FCSB de peste două luni. A marcat de două ori în acest sezon, ambele reuşite contra lui Plzen, în precedentele dispute. Ultima dintre ele pe 14 septembrie, 3-0 pe Arena Naţională, în partida tur.
 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!