Fotbal intern

Gigi Becali îl vinde pe Harlem Gnohere: “De aia am cerut atâţia bani”

01.11.2018 | 11:59
Gigi Becali il vinde pe Harlem Gnohere De aia am cerut atatia bani

Gigi Becali a anunţat că îl va vinde pe Harlem Gnohere de la FCSB în perioada de transferuri din iarnă. Pentru că echipa sa va rămâne descoperită fără golgheterul campionatului, patronul “roş-albaştrilor” a decis să ceară o sumă mai mare în schimbul atacantului.

Fără să ofere alte detalii privind echipa sau măcar campionatul, Gigi Becali vrea suma de 7.000.000 de euro în schimbul lui Harlem Gnohere. Totuşi, şeful de la FCSB a spus vrea să fie acoperit în atac în cazul în care nu se va înţelege la bani cu cei care îl vor pe “Bizon”, şi va aduce atacant în aceeaşi perioadă de transferuri.

Gigi Becali îl vinde pe Harlem Gnohere în iarnă

“Eu nu am cerut cinci milioane pe Gnohere, ci şapte. Nu vreau să spun care e echipa, nu pot să spun mai multe lucruri că nu vreau. O să vedem în iarnă acum când vor începe transferurile. De aia am cerut atâţia bani, am zis că risc să pierd campionatul. Măcar dacă risc, să iau foarte mulţi bani. Chiar dacă nu pleacă Gnohere o să mai vină ceva”, a spus Gigi Becali la PROX.

Nicolae Dică îl felicită pe Eddy Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Voluntari, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, sâmbătă 27 octombrie 2018.
Dică îl felicită pe Eddy Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Voluntari

Gigi Becali îl dă pe Gnohere de la FCSB, luând în calcul posibilitatea de a rămâne fără cel mai bun marcator din Liga 1 Betano chiar atunci când are nevoie mai are de el, în play-off. În acest moment, la vicecampioana României sunt doi atacanţi, Harlem Gnohere şi Raul Rusescu, iar ultimul dintre aceştia nu este prea încântat de statul de rezervă de la club şi se gândeşte serios ca în iarnă să îşi găsească o altă echipă.

Cota de piaţă a lui Harlem Gnohere, conform site-urilor de specialitate, este de 2,5 milioane de euro şi este în acest moment cel mai bun marcator din Liga 1 Betano, la egalitate cu Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova cu 9 goluri.