Fotbal intern

Gigi Becali îl vrea pe Adi Popa: „Poate veni oricând”

03.05.2018 | 20:34
Gigi Becali il vrea pe Adi Popa Poate veni oricand
ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl vrea pe Adi Popa înapoi la formația roș-albastră. Fostul finanțator al celor de la FCSB nu ține cont de forma slabă a „Motoretei” în Anglia, întrucât Becali e conștient de valoarea mijlocașului dreapta care a evoluat pentru roș-albaștri în trecut. Cu toate acestea, Gigi va trebui să se consulte cu nepotul său Vasile Geambazi, noul patron al roș-albaștrilor.

„I-am spus că dacă vrea să vină, la noi poate veni oricând. Mie mi-a plăcut de el ca fotbalist. Nu mă interesează că nu a reușit în Anglia, eu știu ce poate la Steaua. Din punctul meu de vedere e bineprimit la noi oricând, trebuie să vorbesc însă cu nepotă-miu” , a spus Becali, la o emisiune televizată. Acesta confirmă astfel informația apărută în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e interesat de Adi Popa, dar nu mai știe nimic de Puljic

Un alt jucător care era dat ca transferat la FCSB, de data asta de publicația goal.com, era Ante Puljic. Cu toate că îl apreciază pe fostul fundaș al lui Dinamo, Gigi Becali susține că nu mai știe nimic de croatul care activează în liga a doua din Rusia, la Tom Tomsk: „L-am vrut atunci și s-a accidentat. Acum nu mai știu nimic despre el.”

Adi Popa a strâns 210 meciuri în tricoul celor de la FCSB, cu 25 de goluri și 45 de pase decisive. Mijlocașul de bandă s-a transferat apoi la Reading, unde a pierdut însă echipa după ce Jaap Stam a fost numit antrenor principal al echipei din Championship. „Motoreta” are în palmares 3 titluri de campion al României în tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT