Fotbal intern

Gigi Becali a anunţat o variantă-şoc! Dan Petrescu la FCSB! “E cel mai bun dintre toţi!” Ce clauză îi pune

23.12.2018 | 12:45
Gigi Becali a anuntat o variantasoc Dan Petrescu la FCSB E cel mai bun dintre toti Ce clauza ii pune
ADVERTISEMENT

După ce a dezvăluit că Mihai Teja şi Dan Alexa sunt pe lista antrenorilor care ar putea să îl înlocuiască pe Nicolae Dică, Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Dan Petrescu pe banca tehnică a FCSB-ului. Mai mult, latifundiarul din Pipera şi-a făcut deja planurile cu “Bursucul” şi o să discute cu el zilele următoare.

Dacă Dan Petrescu va accepta să îi ia locul lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului, atunci Gigi Becali doreşte să îi pună o clauză în contract. “Burusucul” este cunoscut pentru reacţiile nervoase pe care le are în timpul meciurilor, iar patronul FCSB-ului doreşte să-i treacă în contract o clauză prin care să îi interzică să îi înjure pe jucătorii vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Dan Petrescu la FCSB

“Aştept să treacă sărbătorile, după aia vedem. Înainte de sărbători nu se va întâmpla nimic. Sunt vreo 3-4 pe listă, dar niciunul nu e favorit. O să vorbesc şi cu Dan Petrescu, dar îi spun <Băi, Dane, nu ai voie să înjuri jucătorii. Punem clauză în contract, înjuri jucătorii, plăteşti. Înjuri jucătorii, plăteşti clauză 1 milion de euro>.

Mi-ar plăcea să-l aduc, cel mai bun dintre toţi el e. A demonstrat-o. Aici la fotbal, nu e că zic eu. Dar oricât de bun ar fi un antrenor, dacă înjură jucătorii, nu am treabă. Nu permit asta. Eu nu permit la mine în palat. Dacă spui o înjurătură, îţi spun băi, ai grijă. A doua oară te dau afară. A doua oară poţi să fi tu şi împăratul, te dau afară imediat, nu mai stai la mine în casă. Înjuri, drăcui, la mine nu stai. Reghecampf nu se pune la socoteală. Are oferte şi nu se pune problema. Mihai Teja şi Dan Alexa se află şi ei pe lista mea” , a declarat Gigi Becali la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este în acest moment sub contract cu echipa Guizhou Hengfeng, iar antrenorul în vârstă de 50 de ani trebuie să se prezinte pe 23 decembrie la reunirea echipei, atunci când va lua o decizie în legătură cu viitorul său, informaţie anunţată de FANATIK.RO pe 27 noiembrie. “Bursucul” a retrogradat alături de echipa sa în Liga 2 din China la finalul sezonului.

 

Tags: