Sport

Gigi Becali îl vrea pe Florin Tănase antrenor la FCSB: “O să fie secund şi jucător, iar eu Ferguson!”

Florin Tănase a rămas unul dintre sfătuitorii lui Gigi Becali şi după ce s-a transferat la Al Jazira. Fostul decar de la FCSB este aşteptat înapoi de patron.
15.11.2022 | 17:55
Gigi Becali il vrea pe Florin Tanase antrenor la FCSB O sa fie secund si jucator iar eu Ferguson
Florin Tănase şi Mihai Stoica. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este în căutarea unui antrenor după plecarea lui Nicolae Dică, iar Gigi Becali a declarat că se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţa PRO la roş-albaştrii.

Gigi Becali îl vrea pe Florin Tănase antrenor la FCSB: “Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune!”

Fostul decar de la FCSB a rămas unul dintre oamenii cu care se sfătuieşte patronul celor de la FCSB. Gigi Becali a declarat că Tănase l-a sfătuit să îl lase pe Pintilii să conducă echipa, iar mutarea a fost câştigătoare:

ADVERTISEMENT

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune. Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

“El o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

ADVERTISEMENT

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, a spus Gigi Becali conform as.ro.

Florin Tănase, transferat pentru 3 milioane de euro în Golf!

Florin Tănase a fost transferat în această vară de Al Jazira. Arabii au achitat în această vară clauza de reziliere de 3 milioane de euro, fostul căpitan de la FCSB semnând un contract valabil doi ani cu echipa din Emirate.

ADVERTISEMENT

Atacantul a fost pe lista convocaţilor pentru meciurile amicale ale naţionalei României cu Slovenia şi Moldova. Dar, Tănase s-a accidentat în ultimul meci de campionat şi a devenit indisponibil pentru această acţiune a naţionalei.

Nicolae Dică, deranjat: “De unde știe Florin Tănase? Are două luni de când lucrează cu un antrenor străin, acum e mare cunoscător, nu?”

Fostul antrenor, Nicolae Dică, s-a declarat deranjat de faptul că Florin Tănase i-a spus lui Gigi Becali că nu se compară antrenorii din străinătate cu cei din România şi i-a răspuns public fostului căpitan:

ADVERTISEMENT

“Noi, antrenorii români, nu avem valoare? De unde știe Florin Tănase? Are două luni de când lucrează cu un antrenor străin, acum e mare cunoscător, nu? Ar trebui să-și vadă de meseria de jucător și atât.

Să dea goluri și după să vorbească. Eu, la 27 de ani, m-am apucat să notez antrenamentele. Credeam că eram bun, dar când am intrat în antrenorat, am văzut că știu abia 10-15%”, a spus Dică în luna octombrie, când încă era la FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1x” la Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT