Gigi: "Îl aştept la Steaua. Uşa e deschisă oricând pentru el!"

Ianis Hagi, Gigi Becali, FCSB, Steaua

Gigi Becali a făcut o declaraţie uluitoare. Finanţatorul Stelei se gândeşte să-l aducă pe Ianis Hagi de la Fiorentina.

Ianis Hagi a ajuns la Fiorentina în luna iulie a anului 2016, iar fiul lui Gică Hagi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2019 cu echipa din Serie A. Fotbalistul în vârstă de 19 ani nu a reuşit să se impună printre titularii formaţiei din Italia, deşi a impresionat în perioada de pregătire din vară, dar şi la meciurile formaţiei "Primavera".

Imediat ce s-a aflat că Ianis Hagi nu face parte din planurile Fiorentinei, iar echipa din Serie A vrea să-l împrumute, oficialii echipei Pescara s-au interesat de situaţia internaţionalului român under 21. Fiul lui Gică Hagi ar putea reveni în Liga 1 Betano, dar nu la FC Viitorul Constanţa, ci la Steaua.

Gigi Becali: "Ianis Hagi poate să vină când vrea el!"

Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a anunţat că este dispus să-l aducă pe Ianis Hagi sub comanda lui Nicolae Dică şi a explicat de ce tânărul jucător nu a reuşit să se impună la Fiorentina. "Ianis Hagi poate să vină la Steaua când vrea el, când vrea Gică. Dacă îmi spune că vine Ianis, eu îl iau. Şi mâine poate să vină! Ianis este cel mai talentat jucător, după Coman. El trebuie să aibă mai mult forţă. Dacă vine la noi o să-l facem mai mare, mai cu forţă", a spus Becali la ProX.

Cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro, Ianis Hagi a bifat un singur meci în sezonul 2017-2018. Atacantul în vârstă de 19 ani a adunat 2 prezenţe pentru formaţia din Serie A, 14 meciuri pentru Fiorentina Primavera, acolo unde a înscris 5 goluri şi a oferit 3 pase decisive şi 39 de partide pentru FC Viitorul Constanţa, echipă pentru care a dat 4 goluri.

750.000 de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com