Fotbal intern

Îl deturnează Gigi pe Nemec la FCSB? “Îmi place şi acum!”

Gigi Becali nu a renunţat la ideea transferului lui Adam Nemec la FCSB, deşi şansele de reuşită ale acestei achiziţii sunt destul de mici.
26.03.2018 | 19:19
Il deturneaza Gigi pe Nemec la FCSB Imi place si acum

Gigi Becali intenţionează să îşi întărească atacul în această vară după ce este convins că la sfârşitul campionatului o să se despartă de cel puţin unul dintre oamenii săi din ofensivă, Denis Alibec sau Harlem Gnohere. Astfel, patronul vicecampionilor şi-a făcut deja o listă de cumpărături, iar pe aceasta se află şi actualul atacant al lui Dinamo, Adam Nemec.

Deşi transferul respectiv pare greu de realizat, mai ales jucătorul ar fi ajuns deja la un acord verbal cu Zilina (vezi detalii) totuşi patronul vicecampionilor nu a renunţat definitiv la transferul atacantului celor din Ştefan cel Mare. În vara acestui an, vârful naţionalei Slovaciei rămâne liber de contract, iar latifundiarul din Pipera nu trebuie să îi plătească nici un ban lui Ionuţ Negoiţă.

“Nu mai vrea în Romania!”

Contactat de către FANATIK.RO, Gigi Becali a vorbit despre posibilul transfer al lui Adam Nemec la FCSB. “Este clar că la sfârşitul campionatului voi încerca să îi vând pe Gnohere sau Alibec. Îi voi da drumul celui pentru care voi primi cea mai bună ofertă, dar nu vă pot spune acum pe cine aş vrea să aduc în locul unuia dintre ei.

Nemec? El este un atacant care mie îmi place şi acum, dar nu îl pot aduce cu forţa la Steaua. Este un atacant puternic şi este unul dintre cei mai buni pivoţi din Liga 1. Dar din câte am înţeles el nu mai vrea să joace în România. Nu ştiu sigur, dar cred că deja şi-a găsit ceva în străinătate. Însă vom vedea până la urmă ce vom face şi noi. Nu e vorba de salariu la Nemec, deoarece nu trebuie să îi plătesc lui Dinamo nici un ban. Le dădeam bani doar dacă mă înţelegeam în iarnă cu ei şi cu Nemec, dar acum nu”, a spus Becali.

5 goluri a marcat Nemec în Liga 1 Betano în acest campionat

900.000 de euro este cota pe transfermarkt pentru Nemec