Sport

Gigi Becali, imagini de colecție de la Catedrala Patriarhală, la doar câteva ore după FC Voluntari – FCSB 2-2. Ce mesaj le-a transmis sutelor de enoriași înainte de a le citi Psalmul 50. Video

A doua zi după ce FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB în lupta la titlu, Gigi Becali a fost prezent la Catedrala Patriarhală, acolo unde a rostit Psalmul 50, înainte de începutul liturghiei.
15.05.2022 | 12:16
Gigi Becali imagini de colectie de la Catedrala Patriarhala la doar cateva ore dupa FC Voluntari  FCSB 22 Ce mesaj lea transmis sutelor de enoriasi inainte de a le citi Psalmul 50 Video
Gigi Becali a citit Psalmul 50 la Catedrala Patriarhală, la 12 ore după FC Voluntari - FCSB 2-2. FOTO: Captură Trinitas
ADVERTISEMENT

Deși echipa sa este pe cale să rateze titlul pentru al șaptelea an la rând, Gigi Becali își păstrează tabieturile. La 12 ore distanță de la FC Voluntari – FCSB 2-2, din etapa a noua a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1, finanțatorul roș-albaștrilor a fost prezent la Catedrala Patriarhală, biserică în care slujesc cei mai înalți ierarhi din București.

Gigi Becali, surprins la biserică și după FC Voluntari – FCSB  2-2. Mesajul transmis enoriașilor

Gigi Becali nu mai vine de mult pe stadion la meciurile pe care le joacă FCSB. Patronul vicecampioanei României a fost absent la remiza cu FC Voluntari (2-2), dar și de la succesul cu Universitatea Craiova (1-0).

ADVERTISEMENT

Înaintea derby-ului din Bănie, din urmă cu o săptămână, latifundiarul din Pipera a mers la Drăgășani-Vlașca, la biserica pe care a ctitorit-o anul trecut alături de sora sa, Domnica Geambazi. La eveniment, omul de afaceri a fost însoțit și de soția sa, Luminița.

La slujba de duminică au participat aproximativ cinci mii de oameni, pelerini veniți din toate zonele țării. Inclusiv Valeriu Argăseală a fost la această slujbă, apoi a condus în jur de 170 de km pentru a ajunge la Craiova.

ADVERTISEMENT

„Biserică, biserică, biserică! În fiecare duminică la Hristos, dacă vreţi să vă meargă bine”, a transmis omul de afaceri. Becali a urcat şi pe scenă, alături de un sobor de preoți.

Becali a fost și activ la slujba de după meciul cu FC Voluntari. A citit un psalm, Psalmul 50, care printre altele, are și următorul mesaj: „Mai vârtos mă spală de fărădelegea mea şi de păcatul meu mă curăţeşte”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali așteaptă un miracol la CFR Cluj – Universitatea Craiova

Gigi Becali se bazează pe credință și când vine vorba de șansele pe care FCSB le mai are la campionat. După egalul cu FC Voluntari, patronul roș-albaștrilor a declarat că se așteaptă la o „justiție divină” în partida dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Pentru ca FCSB să mai aibă șanse la titlu, ardelenii n-au voie să câștige meciul programat în această seară, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

„Vreau să piardă CFR-ul mâine, să luăm campionatul și să piardă Voluntariul Cupa. La ce mizerie au făcut, n-au cum să ia Cupa, nu-i lasă Dumnezeu.

100% o încurcă pe CFR, la ce mizerie mi s-a întâmplat mie, să te trădeze chiar finul tău, nu se poate să mă lase Domnul așa”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport, după Voluntari – FCSB 2-2.


  • (P) Cota BETANO pentru Câștigător Liga 1: 1,07 este cota pentru „CFR Cluj campioană”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT