Fotbal intern

Gigi Becali, impresionat de un jucător de la FCSB: “E demenţial!

17.07.2018 | 21:22
Gigi Becali impresionat de un jucator de la FCSB E demential

Gigi Becali, impresionat de un jucător de la FCSB. Patronul vicecampioanei spune ce jucători au avut o perioadă de pregătire foarte bună şi a dezvăluit ce strategie are Nicolae Dică privind implementarea noului sistem de joc.

Pe lângă Ovidiu Popescu, despre care Becali a spus că este cel mai bun dintre mijlocaşii pe care îi are, Romario Benzar este cel care l-a uiti pe patron: “Dică mi-a spus că are nevoie de un jucător foarte agresiv ca Pintilii pentru a juca 4-3-3. A spus că Qaka nu se integrează. Cel mai tare este Ovidiu Popescu, din toţi mijlocaşii. Acum se pune proplema care va fi al treilea, ori Moruţan, ori Teixeria. Dacă vrem experienţă, Teixeira. Dacă vrem nu, fără.

Gigi Becali, impresionat de un jucător de la FCSB

Aşa mi-a spus Dică şi eu îl întreb, că nu mă pricep să mă bag. Chiar că nu mă mai bag deloc, a jucat cu 4 echipe bune şi a fost mingea numai la noi. Are şi licenţa pro şi are tot dreptul să dea ordine. Benzar e demenţial fundaş dreapta, o să vedeţi! Eu spun ce îmi zic Dică şi Meme. Anul trecut nu făcea banda. Mi-a zis Meme că e senzaţie, încântător. Coman să joace un şi după aia, la fel şi Nedelcu”, a spus Becali la un post de televiziune.

Gigi Becali, impresionat de un jucător de la FCSB. Ovidiu Popescu şi Rmario Benzar se salută pe teren
Gigi Becali, impresionat de un jucător de la FCSB. Ovidiu Popescu şi Romario Benzar îşi dau mâna

Citeşte şi:

  • Denis Alibec, dorit în Liga 1 Betano: “L-am sunat!” Reacţia lui Gigi
  • Ce contract are Nicolae Dică la FCSB! Cât plăteşte Gigi, dacă-l dă afară
  • Cât oferea Becali pentru Zahovic: “Aşa a fost discuţia”