Sport

Gigi Becali, impresionat de un mijlocaș din lotul FCSB: „O să fie cel mai mare închizător al României”

Latifundiarul din Pipera așteaptă cu nerăbdare ca Adrian Șut să revină pe gazon după trei luni de absență. Nu de alta, dar îi prevede mijlocașului un viitor strălucit în tricoul roș-albastru.
13.08.2021 | 16:52
Gigi Becali impresionat de un mijlocas din lotul FCSB O sa fie cel mai mare inchizator al Romaniei
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că FCSB a obținut doar 8 din cele 12 puncte posibile în acest start de sezon, patronul Gigi Becali nu doar că nu dezarmează, dar e convins că echipa sa va scăpa de orice emoție odată cu recuperarea completă a mijlocașului Adrian Șut după accidentarea suferită în luna mai a acestui an.

O să fie cel mai mare închizător al României”, afirmă latifundiarul din Pipera, convins că va da lovitura cu noul său favorit din lotul vicecampioanei. Mult așteptata revenire se va putea produce, însă, abia în etapa a șasea, împotriva celor de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Până atunci, pe elevii lui Dinu Todoran îi așteaptă derby-ul cu Rapid, primul din actuala stagiune, programat duminică, 15 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Deși se află la prima apariție în elita fotbalului românesc după o pauză de șase ani, giuleștenii au început excelent, cu trei victorii, un egal și fără gol primit.

Adrian Șut, noul favorit al lui Gigi Becali. Patronul îi prevede un viitor strălucit

Cel mai mare jucător al României va fi Șut. Ar putea să intre peste o săptămână. E cinci clase peste Pintilii. El avea agresivitate, dar ăsta vede jocul Este singurul jucător la care eu nu realizez unde o să paseze.

ADVERTISEMENT

Este așa de inteligent încât vede într-o fracțiune de secundă unde o să paseze. Pe Dumiter încă mai trebuie să îl verific, dar Mamut chiar mi-a plăcut. Eu nu vreau un mare atacant care să fie mare goleador.

Eu vreau un atacant care să nu sară mingea din el la adversar sau, când sare la cap, să dea cu capul. Nici nu vreau să dea gol, dar vreau ca atunci când vine mingea să poată să facă o preluare”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT

Cum revenirea lui Adrian Șut s-ar putea produce abia săptămâna viitoare, Ovidiu Popescu are cele mai mari șanse să evolueze în fața liniei defensive, în timp ce Alexandru Crețu – un alt jucător din lotul vicecampioanei care ar putea acoperi acest post – va rămâne, cel mai probabil, fundaș central, alături de brazilianul Paulo Vinicius.

Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB: „30.000 pe lună și primă de Liga Campionilor”

În altă ordine de idei, chiar dacă are la dispoziție jucători precum Ivan Mamut, Andrei Burlacu sau Andrei Dumiter, patronul FCSB-ului mizează tot pe Florin Tănase când vine vorba de compartimentul ofensiv. Și pentru a-l motiva suplimentar, mai ales că urmează derby-ul cu Rapid, i-a oferit un contract pe patru ani, cu 30.000 de euro lunar și „primă de Liga Campionilor”.

ADVERTISEMENT

Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semnat contract pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună și i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. Le măresc la toți dacă ajung în Ligă.

Să spun de ce îl apreciez pe Tănase La mine, dacă pierzi mingea, mă enervez. El nu pierde mingea, se întoarce, se învârte.

E adevărat, i-am zis că vreau să joace mai repede, mai în viteză. Dar el nu pierde mingea, driblează 2-3 jucători, face el ce face, se face că pasează, nu știu”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 1,93 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT