Fotbal intern

Becali îi face echipa lui Dică: “Îl lăsăm puţin! Nu poate fi înlocuit!”

Ovidiu Popescu, unul dintre preferaţii lui Gigi Becali de la FC Steaua Bucureşti, din sezonul trecut, va fi tras pe linie moartă de patron....
01.07.2017 | 00:07
Becali îi face echipa lui Dică:
ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, unul dintre preferaţii lui Gigi Becali de la FC Steaua Bucureşti, din sezonul trecut, va fi tras pe linie moartă de patron.

Postul mijlocaşului va fi acum acoperit de către Filipe Teixeira, jucător venit liber de contract, după ce a evoluat până la finalul stagiunii recent încheiate la Astra Giurgiu. Jucătorul portughez este un “moft” al lui George Becali încă de când acesta activa la Petrolul Ploieşti, iar acesta a ales atunci să meargă la Astra. Acum, patronul FCSB vrea să profite cât mai mult de calităţile noului “magician”, iar pentru asta trebuie să renunţe la Ovidiu Popescu, un alt jucător pe placul său.

“Popescu nu mai e protejatul meu, acum e Texieria. Nu mai are cum să fie el acum. Ce să facem? Îl lăsăm puţin. Dacă luăm avans de campionat, îl jucăm, ca să vină oferte pe el. N-am ce să fac… Teixeira e un jucător care nu poate fi înlocuit”, a explicat Becali.

ADVERTISEMENT

Argumentul lui Becali este acela că Teixeira îi poate aduce puncte importante în economia campionatului şi anunţă că îl va folosi în toate competiţiile, iar Ovidiu Popescu va mai juca doar pe final de stagiune, când Steaua îşi va fi asigurat titlul în Liga 1, iar Gigi Becali îl va lăsa pe acesta să-şi etaleze calităţile pentru a-i aduce oferte de transfer consistente.

Becali renunţă la “noul Lampard”

“Ovidiu Popescu e perla mea, el trebuie să fie folosit mijlocaş central. Ca fundaş dreapta îl vând cu trei-cinci milioane de euro, însă ca mijlocaş e ca Lampard, iau 25 de milioane de euro pe el. O să vedeţi voi. Ovidiu Popescu e atât de puternic, el aleargă în lateral cu adversarul şi îl dă uşor-uşor la o parte, parcă îi zice: . N-am văzut asta la mulţi jucători. Cam aşa îi umileşte. Are un stil cum n-am mai văzut. Îşi deraiază de pe calea ferată adversarii”, spunea Becali despre jucătorul pe care l-a anunţat în direct că va sta pe bancă din sezonul următor, pentru a-i face loc lui Teixeira.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri