Fotbal intern

Gigi Becali, în atenția presei engleze: “Afirmații aberante. Nu este recomandat să iei de bun tot ce zice!”

02.11.2019 | 17:15
Gigi Becali in atentia presei engleze Afirmatii aberante Nu este recomandat sa iei de bun tot ce zice
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în atenția presei engleze, după speculațiile ce priveau un transfer al lui Florinel Coman în Premier League, la Manchester City, sau, mai nou, West Ham. Publicațiile din Albion îl compară pe Becali cu Mike Ashley, patronul lui Newcastle, cunoscut la rându-i pentru declarațiile optimiste.

Gigi Becali, comparat de englezi cu patronul lui Newcastle

Florinel Coman a fost dat de publicațiile din Marea Britanie printre țintele de transfer al celor de la Manchester City și West Ham. Prețul cerut de Gigi Becali a atras atenția celor din Albion, care l-au comparat cu patronul lui Newcastle, Mike Ashley, celebru pentru declarațiile date.

ADVERTISEMENT

Nu este deloc recomandat să iei de bun tot ce spune Gigi Becali – acesta este un patron care îl face pe Mike Ashley să arate ca un sfânt în ceea ce priveşte afirmaţiile aberante. Calitatea aceasta este de notorietate în România. Dar, în ceea ce-l priveşte pe Florinel Coman, comentariile emfatice ale lui Gigi Becali trebuie luate în considerare!“, au scris englezii.

Becali vrea 30 de milioane pe Coman

Gigi Becali a reacționat după ce publicațiile britanice au scris despre un posibil interes al celor de la Manchester City pentru Florinel Coman. Patronul FCSB a declarat că a crescut din nou prețul solicitat pentru mijlocașul crescut de Viitorul, pe care acum vrea 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Eu am cerut atunci 20 de milioane de euro. Acum vreau 30. Așa cresc eu prețul. Dacă mai dă două goluri la echipa națională, cer 50 de milioane. Florinel Coman are 21 de ani și va crește mult. Va costa 200 de milioane în doi ani. Acum vreau 30 de milioane și 30% dintr-un viitor transfer“, declara Becali.

Florinel Coman se află într-una dintre cele mai bune forme ale carierei sale. În această stagiune, mijlocașul de bandă a reușit opt goluri și cinci pase decisive în cele 19 meciuri disputate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT