Fotbal intern

Gigi Becali, încântat de testele fizice ale jucătorilor de la FCSB: „Sunt mai buni decât înainte”. Cine este marea surpriză

11.05.2020 | 15:42
Gigi Becali incantat de testele fizice ale jucatorilor de la FCSB Sunt mai buni decat inainte Cine este marea surpriza
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre jucătorii FCSB-ului care au efectuat testele fizice și a anunțat că aceștia sunt mult mai pregătiți decât în momentul în care s-a întrerupt campionatul.

Gigi Becali, încântat de rezultatele testelor fizice ale jucătorilor FCSB-ului

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit despre rezultatele testelor fizice efectuate de jucătorii săi și a ținut să-i laude în mod special pe Florin Tănase, căpitanul echipei, și Ovidiu Perianu, unul dintre cei mai promițători puști ai „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Noi am făcut testele fizice, iar jucătorii noștrii sunt mai buni decât înainte. Cel mai bun, cel care-i bate pe toți, este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni. Al doilea, este Perianu, ăla mic, de 18 ani”, a spus Gigi Becali la TV Pro X.

Gigi Becali nu ține cont de coronavirus

Gigi Becali îndeamnă cluburile de fotbal la luptă împotriva coronavirusului și crede că jucătorii din Casa Pariurilor Liga 1 nu ar trebui să intre în carantină, ci ar trebui să revină cât mai repede la antrenamente pentru a se putea relua campionatul:

ADVERTISEMENT

„Ce carantină? Cine e bolnav să stea acasă, iar cine e sănătos să joace fotbal! Stăm acum? La revedere, coronavirus, «monavirus»! Gata, am terminat cu el. Ai corona? Ești pozitiv? Stai acasă! Dacă sunt 9 cazuri la o echipă? La revedere!

Ai pierdut campionatul. Nu joci. Bagi copiii de 17 ani, 15 ani. Ce ne interesează pe noi? Cine e bolnav trebuie să stea acasă! E părerea mea”.

ADVERTISEMENT

„Vom trăi cu virusul! Gata. Cine-l are stă acasă, cine nu are să se ducă la muncă, să joace fotbal. Ce teamă să-mi fie? De un virus? De un corona? Nici măcar nu se vede deloc.

Cum să-mi fie frică? Nu e chiar așa cum zice lume. Eu am părerea mea. Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim? Nu mai mâncăm? Trăim cu virusul. Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal.

ADVERTISEMENT

Am făcut teste destule. Dacă mă obligă legea, fac. Dar fotbaliștii sunt puternici. Ce să facem? Facem noi acum corona…. Pe mine nu m-a interesat corona. Nu am purtat mască, nu am ținut cont de distanțarea socială”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT