Sport

Gigi Becali, încredere totală pentru Edi Iordănescu: „Nu suntem echipă să jucăm pe baltă!”

Gigi Becali e extrem de optimist după umilința cu CFR Cluj și a explicat de ce FCSB a pierdut de o asemenea manieră.
30.08.2021 | 12:43
Gigi Becali incredere totala pentru Edi Iordanescu Nu suntem echipa sa jucam pe balta
ADVERTISEMENT

FCSB a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri din istorie împotriva lui CFR Cluj, iar ardelenii și-au luat revanșa cu vârf și îndesat după înfrângerea cu 3-0 din sezonul trecut.

Chiar dacă CFR-ul s-a desprins la 12 puncte de echipa lui Edi Iordănescu, Gigi Becali e convins că FCSB va reuși să termine pe primul loc sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, susținere totală pentru Edi Iordănescu: „E puțin descurajat și îi transmit să nu deznădăjduiască!”

Patronul FCSB-ului a dorit să îi transmită un mesaj special lui Edi Iordănescu la PRO X după înfrângerea dură cu CFR Cluj, mai ales că nu a discutat după meciul cu antrenorul: „Știu ce lucrează și va fi bine. Am mare încredere. E puțin descurajat și îi transmit prin voi să nu deznădăjduiască, pentru că va fi bine. Să muncească și să aibă răbdare”.

Becali a cerut în mod repetat să nu mai fie sunat de jurnaliști pentru că nu dorește să mai vorbească și l-a asigurat pe Edi Iordănescu că nu e supărat după această înfrângere grea: „L-am pus pe Edi, e antrenor. Nu mă mai sunați! Nu vreau să mai vorbesc. Nu sunt supărat cu nimic și merg pe mâna lui Edi Iordănescu. Să audă toți jurnaliștii!”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a găsit explicațiile pentru înfrângerea halucinantă a vicecampioanei în Gruia, în timp ce Cornel Dinu a scris despre problemele mari din defensiva lui Edi Iordănescu, recunoscute și de Gigi Becali.

Gigi Becali consideră că FCSB va termina sezonul regulat pe primul loc: „E un fleac! Putem să trecem peste ei”

Gigi Becali a surprins cu optimismul său debordant după rușinea din Gruia și nu dezarmează deloc, mai ales că din punctul său de vedere mai sunt foarte multe meciuri și puncte puse în joc: „Sunt un fleac astea 12 puncte! Mai sunt încă 23 etape și încă 20 în playoff, că alea sunt puncte duble. E un fleac și putem să trecem peste ei până la finalul sezonului regulat”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a găsit și motivele pentru care FCSB a pierdut de o asemenea manieră și e convins că ploaia torențială a stricat orice idee de joc: „Nu suntem echipă să jucăm pe baltă! Am pierdut pentru că Florinel Coman cu Șut sunt accidentați și au fost gafele făcute de Tavi Popescu și Vlad. L-a pierdut și pe Tănase în repriza a doua”. 

Becali a fost neplăcut surprins de faptul că Edi Iordănescu a fost extrem de îngrijorat și supărat după meci: „Nu am ce să vorbesc. I-am dat toată încrederea lui Edi. Nu mi-a plăcut că era descurajat. Cordea nu poate să care mingea pe baltă! Tănase, Popescu, Cordea, Olaru nu sunt jucători de baltă! Dumnezeu a dat ploaia să vadă dacă ne deznădăjduim. Edi era deznădăjduit”.

ADVERTISEMENT

Ce transferuri a anunțat Gigi Becali

FANATIK a anunțat în exclusivitate lista jucătorilor pe care Edi Iordănescu îi dorește la FCSB, iar primul transfer a fost deja perfectat, așa cum site-ul nostru a anunțat în premieră: „Vorbim de transferuri doar dacă pleacă un jucător. Vine azi Keșeru. Poate vine Sorescu de la Dinamo. Le-am făcut ofertă. Dacă nu acceptă să fie sănătoși”.

Un alt jucător care este aproape să semneze cu FCSB este mijlocașul celor de la Astra Giurgiu, Vali Gheorghe: „Nu am făcut nicio ofertă pentru Vali Gheorghe. Ni s-a oferit împrumut și să îl luăm cu procente, fără bani. Am fost de acord și le-am transmis”, a spus Gigi Becali la Ora exactă în sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,35 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT