Fotbal intern

Gigi Becali, indignat de regulile pentru antrenamente: „Sunt absurde. Atunci schimbă regulamentul, fă echipe de 4 jucători când o să înceapă campionatul!“

19.05.2020 | 13:43
Gigi Becali indignat de regulile pentru antrenamente Sunt absurde Atunci schimba regulamentul fa echipe de 4 jucatori cand o sa inceapa campionatul
Gigi Becali critică măsurile restrictive impuse pentru antrenamente. FOTO: Hepta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a arătat foarte deranjat de măsurile impuse echipelor de Liga 1 pentru reluarea antrenamentelor. El a dezvăluit cum se desfăşoară cantonamentul echipei FCSB-ului şi a venit cu o propunere incredibilă pentru finalul sezonului.

Becali critică măsurile impuse de MTS: „Mi se par absurde. Nu poţi să faci asta la fotbal“

„Merge cam greu pregătirea, pentru că se antrenează câte patru. Așa au vrut, câte patru, nu știu cum… Ne descurcăm, dar sunt măsuri grele pentru noi“, a declarat patronul FCSB într-o intervenţie telefonică la ProX.

ADVERTISEMENT

El a continuat comparând duritatea restricţiilor pentru jucători şi staff cu lejeritatea cu care sunt tratate lucrurile la graniţele ţării: „Mi se par absurde măsurile, pentru că văd mii și mii de oameni care vin și pleacă din țară. Fotbaliștii și staff-ul sunt în carantină, s-au testat de COVID și sunt sănătoși. Dacă toată lumea e în carantină, de ce se antrenează câte patru? Și nici nu au voie cu mingea“.

Deranjat de măsurile impuse, Becali a răspuns cu o propunere la fel de absurdă: „În plus, peste o lună începe competiția. Vom juca fotbal. Ce facem? Să pună regulă că nu au voie să faulteze, că nu au voie să stai apropiat. Trebuie să stea la 1 metru. Nu poți să faci asemenea reguli la fotbal. Sunt niște tâmpenii! Jucătorii vor începe să joace. Schimbă regulamentul, fă echipe doar de câte 4 jucători! Niște tâmpenii!“

ADVERTISEMENT

„Adevărata Craiova a fost la Mititelu, iar dacă a luat-o din Liga 4, tot el e continuatorul“

Latifundiarul din Pipera a reluat, în emisiune, şi problema celor două Craiove: „Eu nu vreau să agit spiritele. Eu vreau doar să spun asta. Istorie e istorie, care se continuă. Ea nu se opreşte şi după aia preia altul.

Nu poţi să spui că U Craiova este asta înfiinţată astăzi, i-am dat-o lu’ Olguţa Vasilescu, în divizia B, dar de fapt ea are istorie. Dacă un copil se naşte astăzi, cum poţi să spui că are istorie? Ce-a făcut el în 1925? Cum poţi să spui? Păi el s-a născut azi“.

ADVERTISEMENT

Anterior, Becali declarase pentru Prosport: „Și eu, dar și el (n.r. – Adrian Mititelu) am oferit continuitate echipelor noastre glorioase, iar dacă noi nu ne băgam banii familiei noastre în fotbal, poate că suporterii acestor echipe de mult nu mai aveau la ce să se uite și să se ducă pe stadioane.

Se știe că adevărata Universitatea Craiova a fost la Mititelu, iar dacă el a luat-o din Liga a patra, prin statut tot el este continuatorul Universității Craiova. Palmaresul este la el.

ADVERTISEMENT

Îl aștept să revină cu echipa lui în Liga 1 și vreau să ne batem din nou, dar din câte știți el nu a reușit să mă învingă pe mine. Știu că oful lui era că nu putea să bată Steaua și Dinamo“.

ADVERTISEMENT