Gigi, obligat să-i dea o sumă uriaşă lui Talpan “Când o zbura porcu’!”

EXCLUSIV. A PIERDUT PROCESUL
Daniel Vlad    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
20/03/2018, 14:51
Gigi, obligat să-i dea o sumă uriaşă lui Talpan “Când o zbura porcu’!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE / Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO, după aflarea deciziei: “Asta-i România, mă, tată! O să i dau eu 30.000 de euro lui Talpan când o zbura porcul! Oricum o să mă duc şi la ultima instanţă, în anulare. Talpan ăsta a început să se plângă în oraş pe la toată lumea că îl persecut mediatic. Ce să-ţi fac mă, Talpane, când tu deschizi zeci de procese contra mea şi a echipei mele. Dar eu am fost prost că i-am ţinut în viaţă acolo, în Ghencea, pe banii familiei mele…”


Talpan i-a intentat un proces pentru calomnie lui Becali, iar Tribunalul Bucureşti a decis în decembrie 2017 că finanţatorul FCSB l-a jignit pe jurist şi, în consecinţă, trebuie să-i achite daune în valoare de 3.000 de euro.

Gigi Becali a făcut recurs la această decizie, iar Curtea de Apel Bucureşti a luat o hotărâre importantă mărind despăgubirile la 30.000 de euro. ”Respinge apelul formulat de apelantul pârât, ca nefondat. Admite apelul formulat de apelantul reclamant. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că stabileşte cuantumul despăgubirilor la suma de 30.000 euro. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Obligă apelantul pârât să plătească apelantului reclamant suma de 50 lei, cheltuieli de judecată în apel. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.03.2018”, se arată în decizia instanţei de la Curtea de Apel. VEZI AICI REACŢIA LUI FLORIN TALPAN

Gigi Becali mai are o cale de atac

Apărătorii lui Gigi Becali mai pot face un recurs, de data asta la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar este greu de presupus că se va mai schimba ceva. De regulă, la acest ultim for judecătoresc o decizie se poate schimba doar dacă au fost probleme de procedură la celelalte instanţe.

În urmă cu trei ani, Gigi Becali a avut o reacţie dură la adresa lui Florin Talpan în cadrul unei emisiuni televizate: ”Păi ce? Eu vorbesc cu Talpan? Ce, eu i-am pus să vorbească cu Luţu? Voi vorbiţi cu Talpan? Omul nu e în apele lui. Ministrul Duşa să vorbească cu mine, cum să vorbesc eu cu Talpan? Eu am cerut să vorbesc cu ministrul. Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau şi îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu ştie de capul lui nimic. Dacă vrea ministrul, mă aşez acum la masă, pe loc. Să vorbească Boroi dacă au vreo intenţie serioasă. Ştii ce a spus Boroi despre acest jurist? A spus: <Ăsta e nebun, ne-a băgat într-o încurcătură, i-a spus lui Vali Argăseală>. Eu nu zic că e nebun, vă zic ce i-a zis Boroi lui Argăseală”, a spus Becali, în 2015.

Închide ×