Fotbal intern

Gigi Becali inovează pentru derby-ul CFR – FCSB: ”Joacă Ovidiu Popescu fundaș stânga!”

12.06.2020 | 12:55
Gigi Becali inoveaza pentru derbyul CFR  FCSB Joaca Ovidiu Popescu fundas stanga
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali inovează pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a patra a play-off-ului și a anunțat cum va juca Bogdan Vintilă.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,28 este cota pentru ”1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali inovează pentru derby-ul CFR – FCSB

”Am înțeles că Popescu joacă fundaș stânga și Crețu în dreapta. CFR nu poate avea avantaj în fața noastră. Valoric suntem mai buni, dar ei au pregătirea și experiența de partea lor”, este inovația anunțată de Gigi Becali pentru CFR – FCSB.

Patronul ”roș-albaștrilor” consideră că jucătorii echipei sale sunt mult mai valoroși decât cei de la CFR Cluj și i-a dat exemplu pe Florinel Coman, Dennis Man, Olimpiu Moruțan și Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

”Nouă ne trebuie doar bărbăție ca să-i învingem. Cred că în atac joacă Man, Tănase, Coman, dar o să vedem, nu știu despre Petre. Tănase îmi spun oamenii că e cel mai bine pregătit la acest moment”, a spus Becali la Pro X.

”Dan Petrescu e cel mai experimentat antrenor din România”

Latifundiarul din Pipera s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de FCSB în partidele amicale, deși Vintilă a spus că jucătorii s-au prezentat bine, și nu mai crede că echipa sa este maai bună decât în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

”CFR Cluj are un plus din punct de vedere al antrenorilor. Dan Petrescu e cel mai experimentat antrenor din România, e pe aceeași treaptă cu Olăroiu, Răzvan Luccescu și Reghecampf”, a menționat Becali.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a treia a play-off-ului campionatului intern, se va disputa duminică, 14 iunie, de la ora 20:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, regretă că echipa sa nu va putea beneficia de aportul suporterilor la derby-ul din deplasare cu CFR Cluj, mai ales că că liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, începuse să readucă fanii la stadion.

Iulian  Cristea este out pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB. Bogdan Vintilă primește o lovitură la care se aștepta mai puțin cu câteva zile înainte de deplasarea la Cluj. Din informațiile FANATIK, jucătorul ar absenta aproape o lună de la pregătiri.

ADVERTISEMENT