Fotbal intern

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Alex Pașcanu la FCSB! “Acum dau ordin să se facă!”

05.02.2019 | 13:18
Gigi Becali insista pentru transferul lui Alex Pascanu la FCSB Acum dau ordin sa se faca

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Alex Pașcanu la FCSB, după ce Bogdan Planic și Mihai Bălașa au fost criticați la finalul meciului disputat de vicecampioana României cu Dunărea Călărași, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

Patronul FCSB-ului a anunțat că le-a transmis oficialilor echipei sale să facă tot posibilul să îl transfere pe Alex Pașcanu (20 de ani). Fundașul lui Leicester a intrat în ultimele luni de contract cu gruparea din Premier League, iar afaceristul speră să îl aducă la vicecampioana României din postura de jucător liber de contract.

Transferul lui Alex Pașcanu la FCSB se poate face în această iarnă

Nu am rezolvat încă problema fundașilor centrali. O să vedem ce va fi. Pașcanu devine liber de contract din vară. O să-l luam liber. Uite, acum dau ordin să se facă asta, să încercăm să-l luăm acum. Dacă se poate, o să-l împrumutăm. Vreau un portar și doi fundași centrali”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

La finalul lunii ianuarie, Alex Pașcanu, fundașul dorit de FCSB, a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori să evolueze în Liga 1 Betano, despre care susține că este un campionat tare. Și Mihai Teja a comentat în legătură cu posibilitatea ca fundașul să vină la vicecampioana României.

Mai mult, Cosmin Contra i-a recomandat lui Alex Pașcanu, fundaș care se află în vederile selecționerului echipei naționale a României, să semneze cu FCSB. “Guriță” crede că fundașul lui Leicester ar putea să se impună fără probleme în primul 11 al vicecampioanei Românniei și că ar putea să crească în valoare dacă ar evolua pentru gruparea pregătită de Mihai Teja.

Cine este Alex Pașcanu

Alex Pașcanu are 20 de ani și este născut în Bârlad. Contractul său cu Leicester este valabil până pe 30 iunie 2019. În sezonul 2018 – 2019, fundașul central care are 13 selecții la echipa națională a României U21 a jucat în 10 meciuri și a dat un gol.