Fotbal intern

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Florin Ștefan. Câți bani a oferit patronul FCSB

14.07.2019 | 10:17
Gigi Becali insista pentru transferul lui Florin Stefan Cati bani a oferit patronul FCSB

Gigi Becali este în căutarea unui fundaș stânga, iar pe lista latifundiarului din Pipera se află Bradley de Nooijer (FC Viitorul) și Florin Ștefan (Sepsi OSK), dar acesta insistă pentru transferul internaționalului român care a făcut parte din lotul lui Mirel Rădoi pentru EURO 2019.

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Florin Ștefan

Bogdan Andone i-a cerut lui Gigi Becali să îi aducă de urgență un fundaș stânga, iar Gigi Becali a mărit oferta pentru fundașul care se află sub contract cu Sepsi OSK. Inițial a declarat că nu este dispus să ofere mai mult de 300.000 de euro pentru fundașul stânga titular al naționalei de tineret, dar acum vrea să plătească mai mult.

Anamaria Prodan, impresarul lui Florin Ștefan, a declarat că Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru fundașul stânga, plus 10% dintr-un viitor transfer, dar oficialii lui Sepsi OSK nici nu vor să se gândeasc. Covăsnenii cer un milion de euro în schimbul internaționalului român. “Gigi a dat 500.000 de euro, plus 10% dintr-un viitor transfer pentru Florin Ștefan, dar Sepsi nici nu vrea să audă”, a declarat Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Florin Ștefan și Mihai Roman în meciul Sepsi - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Ștefan și Mihai Roman în meciul Sepsi – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Bradley de Nooiker a fost favoritul lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a orientat către Florin Ștefan după ce Gigi Becali l-a anunțat că are oferte pentru Bradley de Nooijer din străinătate. În cazul în care fotbalistul nu va fi vândut la o echipă din străinătate, atunci patronul și antrenorul celor de la FC Viitorul e dispus să negocieze cu Gigi Becali pentru a-l lăsa pe de Nooijer la FCSB.

Bogdan Andone îl are la dispoziție pe Alexandru Stan pentru postul de fundaș stânga, dar și pe Marko Momcilovic, dar acesta nu este disponibil în acest moment după accidentarea suferită în urmă cu aproape un an.