Fotbal intern

Gigi Becali, întâlnire cu Florin Talpan la Înalta Curte de Casație și Justiție: “Fugi dupa el! Vezi ce zice!”

16.01.2020 | 13:18
Gigi Becali intalnire cu Florin Talpan la Inalta Curte de Casatie si Justitie Fugi dupa el Vezi ce zice
ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi Florin Talpan au avut o întâlnire de gradul zero la Înalta Curte de Casație și Justiție. Motivul întâlnirii a fost procesul prin care juristul CSA Steaua îi cere patronului FCSB 30.000 de euro pentru calomnie.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru ”X”. Vezi aici mai multe cote!


Gigi Becali, întâlnire cu Florin Talpan la Înalta Curte de Casație și Justiție: “Uite-l, ia! Vrea bani degeaba”

Iniţial, Florin Talpan a câştigat procesul, iar Gigi Becali a venit la Înalta Curte pentru a vedea dacă instanţa de judecată menţine decizia. Aşa cum era de aşteptat, Gigi Becali a avut o reacţie savuroasă în momentul în care l-a văzut pe jurist: „Îl iau și în brațe pe Talpan, îi strâng mâna, dar 30.000 de euro sunt bani mulți”

ADVERTISEMENT

Apoi a urmat un duel la distanţă între cei doi:

Gigi Becali: „Uite-l, ia! Vrea bani degeaba! Întrebați-l! Fugi după el! Vezi ce zice!” 

Florin Talpan: „Chiar azi, în ședința de judecată, Becali a continuat atacurile asupra mea. Trebuie să plătească, instanța ar trebui să-l sancționeze mult mai dur pe domnul Becali. 30.000 de euro era o sumă acceptabilă dacă Becali nu continua cu atacurile și cu discreditarea mea! Nu vreau să intru în polemică”.

Gigi Becali: “Nu-s certat cu el. Îi strâng mâna, îl iau și în brațe! Se supără judecătorii pe noi că facem emisiune la Înalta Curte”

ADVERTISEMENT

Florin Talpan: „Eu am militat mereu pentru dreptate. Toate hotărârile obținute pentru CSA Steaua și procesele câștigate sunt dovada. Aștept ca instanța să țină cont că am fost calomniat și azi. Voi lupta în continuare pentru dreptate și adevăr”

Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru calomnie: “Are probleme mentale!”

Patronul FCSB a pierdut procesul de calomnie pe care l-a intentat Florin Talpan, după ce juristul CSA s-a plâns că Gigi Becali i-a transmis că „are probleme mentale. Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau și îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic. Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă”

ADVERTISEMENT

Florin Talpan este principalul artizan al rupturii dintre CSA Steaua şi FCSB. Juristul a reuşit să câştige procesele prin care Gigi Becali a pierdut numele şi sigla Steaua, în decembrie 2014.

  • 30.000 de euro este suma pe care Talpan i-o cere lui Gigi Becali
  • 500.000.000 de euro este averea estimată a lui Becali 
ADVERTISEMENT