Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, mesaj pentru Dan Șucu după titlul FCSB: ”Să cheltuie 25-30 de milioane de euro până să învețe!”

Fericit la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului, Gigi Becali a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a râs de Dan Șucu, acționatul majoritar al Rapidului.
12.05.2024 | 00:10
Gigi Becali mesaj pentru Dan Sucu dupa titlul FCSB Sa cheltuie 2530 de milioane de euro pana sa invete
Fericit la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului, Gigi Becali a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a râs de Dan Șucu, acționatul majoritar al Rapidului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși toată atenția ”roș-albaștrilor” a fost pe spectacolul creat pentru titlul cu numărul 27, patronul a ținut să precizeze că antrenorul cipriot Elias Charalambous își va prelungi contractul scadent în această vară.

Gigi Becali, ironii pentru rivalul Dan Șucu

Intrat la FANATIK SUPERLIGA la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-1, din etapa a 9-a a play-off-ului din SuperLiga, Gigi Becali a anunțat că vrea să aducă 4 jucători și a lansat câteva ”înțepături” pentru Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

”Otele nici n-a mișcat, nu poți să respiri în fața lui Crețu. Nu e un jucător pentru mine, nu e ce vreau eu. Sunt vreo 4 jucători pe care îi vreau, dar nu îi spun. Să-i arăt experiența mea de 25 de ani lui Șucu? Lasă să ia staff tehnic, să facă echipă puternică care să-l ducă în groapă.

Să mai dea vreo 5 milioane de euro. Lasă, tată, să învețe Șucu. Să-l învețe Daniel Niculae, să-l învețe Robert Niță. Eu sunt fraier? Vai de capul meu. Poate să cheltuite 25-30 de milioane de euro până să învețe. Până nu învață, e greu”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Sărbătoare fastuoasă pentru titlul cu numărul 27

În euforia sărbătoririi unui nou titlu după o pauză de 9 ani, Gigi Becali le-a transmis suporterilor că ar trebui să-l aprecieze pentru faptul că a reușit să țină FCSB la un nivel înalt, prin comparație cu rivalele Dinamo și Rapid.

Patronul noii campioane din SuperLiga a explicat că dacă Mircea Lucescu vine la Rapid va avea nevoie de cel puțin 10 milioane de euro pentru a face transferuri și a ținut să precizeze de ce nu aduce un antrenor atât de mare la echipa sa.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei cu CFR Cluj, pe gazonul de la Arena Națională a avut loc decernarea medaliilor și a trofeului pentru jucătorii de la FCSB. Aceștia au ținut să petreacă alături de fani și s-au pozat cu trofeul.

Fanii ”roș-albaștrilor” și-au dorit să fie alături de favoriți la sărbătorirea titlului cu numărul 27 și au venit în număr mare la stadion. Au fost nu mai puțin de 54.673 de suporteri prezenți pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Este un nou record pentru cel mai mare stadion al țării. Anterior, cea mai mare asistență pe Arena Națională era de 54.364 de spectatori și se înregistrase la partida România – Finlanda 1-1, din preliminariile Euro 2016.

ADVERTISEMENT